Antena Meniu Search
x

Deputatul Dumitru Focșa și-a bătut din nou soţia. Poliţiştii au emis ordin de protecție provizoriu: "Este scenariu nevestei mele"

Deputatul AUR Dumitru Focşa a recidivat şi şi-a bătut din nou soţia. Femeia a sunat la 112, iar oamenii legii au emis ordin de protecţie provizoriu. Parlamentarul şi-a mai agresat partenera de viaţă şi în 2023. Polițiștii au deschis dosar pentru violență în familie.

de Redactia Observator

la 02.05.2024, 12:21

Deputatul Dumitru Focșa și-a bătut din nou soţia. Poliţiştii au emis ordin de protecție provizoriu

Contactat de Replica Online, deputatul a declarat că este doar un scenariu al soţiei de a-l scoate din viaţa politică.

"N-am cum să comentez că este prea mult de detaliat, dar asta este vrăjeală. A fost poliția la mine acasă, dar eu nu eram acasă. Este scenariu nevestei mele, să mă scotă că am intrat din nou în politică și m-am angajat într-un nou partid. Nu comentez mai mult. O las să-și facă jocul. Nu am ce să comentez. Este scenariul ei, este fabulația ei, o las să fie, eu știu care e adevărul. O să fac o conferință de presă cât de curând, discut și eu cu conducerea centrală, de la partid mi s-a spus să nu comentez nimic, să nu cădem în capcană. Orice spune o femeie la poliție este crezută, domnule... Ferească Dumnezeu să ai o nevastă ca a mea...”, a declarat Focșa.

Ce spun poliţiştii

"La data de 2 mai a.c., în jurul orei 02:20, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați, de o femeie, de 51 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de soțul său, un bărbat, de 58 de ani. Polițiștii deplasați la fața locului au întocmit formular de evaluare a riscului,  în urma căruia a reieșit risc iminent, fiind emis ordin de protecție provizoriu. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Deputatul Dumitru Focșa și-a bătut din nou soţia. Poliţiştii au emis ordin de protecție provizoriu: "Este scenariu nevestei mele"