Antena Meniu Search
x

Video Concluzie halucinantă găsită de colegii din AUR ai deputatului Dumitru Focşa: Victima s-a lovit singură. Soția deputatului este decisă să divorțeze

Verdict de partid: victima s-a lovit singură! AUR a terminat înaintea poliţiei ancheta reclamaţiei făcute de soţia parlamentarului Focşa, care susţine că deputatul a învineţit-o în bătaie. Politicienii lui Simion pretind că au aflat adevărul - colegul lor este nevinovat. Victima le-a spus, însă, reporterilor Observator, că este hotărâtă să divorţeze.  

de Larisa Bernaschi

la 06.01.2023, 19:28

Vezi și

Soţia deputatului AUR Dumitru Focşa nu vrea să îi mai poarte numele şi nici să mai aibă vreo legătură cu el.

Claudia Focşa - soţia: Nu este prima dată, s-au mai întâmplat incidente, certuri, eu ştiu, conflicte. Dar, n-au fost cu vreo însemnătate atât de mare peste care să nu putem trece. L-am refuzat deoarece eu am părăsit domiciliul. Am plecat de acasă, am venit la Brăila, la casa mamei mele. Aici voi locui, voi schimba domiciliul şi în cartea de identitate.

Victima s-a rănit singură

Partidul lui Simion spune, însă, că deputatul AUR nu şi-a agresat soţia. Un juriu de onoare, special format, a studiat cazul şi l-a audiat pe parlamentarul reclamat de soţie la Poliţie.

Pe acelaşi subiect

Antonio Anduşceac, liderul deputatilor AUR: În primul rând mi-a spus că n-a fost vorba de bătaie, a fost pur şi simplu o altercaţie, într-adevăr, între ei. El a împins în uşă, ea a alunecat pe un preş pe parchet. S-a lovit cu capul la uşă, cu nasul, nu ştiu ce. Nu a fost vorba de palme, pumni sau alte lucruri de genul ăsta.

Colegii de partid ai deputatului Focşa spun că el ar fi fost, de fapt victimă în cearta cu soţia.

Antonio Anduşceac, liderul deputatilor AUR: El nu voia să se victimizeze să se afle public că. el a fost prima dată, din gelozie, pocnit cu un obiect. Eu vă spun că Focşa, din ce mi-a spus, din ce mi-a scris, din ce am vorbit cu el, regretă foarte mult lucrul ăsta şi îşi reproşează faptul că a lăsat-o prea mult singură. Femeia s-a simţit oarecum neglijată. Este şi foarte geloasă. Şi pe fondul ăsta s-a întâmplat acel eveniment.

Parlamentarul AUR a scris şi pe Facebook varianta lui.

Dumitru Focşa, membru AUR: "Puseurile de gelozie ale soției erau tot mai apăsătoare, fapt ce mă împovăra și mă destabiliza tot mai rău în activitatea mea. totul s-a petrecut pe fondul acumulării de frustrări şi stres, în care încărcătura de stres atinsese cota maximă. La ora 00.00 trebuia să-i administreze medicația băiatului dar acesta intrase într-o compulsie care dura de mai bine de o oră și jumătate.Nimeni nu dormea. Am intervenit și cerut să nu mai stea după Victor să-și termine compulsiile că nici fata nu poate dormi. Asta se cam tot repeta în ultima vreme. Trebuia oprit din starea lui de statuie, date acele pastile și apoi putea să fie lăsat să-și continue compulsia. Atunci Am primit o replică de genul: Vezi-ți de curvele tale!"

Soţia deputatului Focşa a sunat acum două nopţi la 112. A spus că a fost lovită de soţ şi a cerut ajutorul poliţiei. Peste 10.000 de femei sunt victime ale violenţei domestice în fiecare an în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Concluzie halucinantă găsită de colegii din AUR ai deputatului Dumitru Focşa: Victima s-a lovit singură. Soția deputatului este decisă să divorțeze