Antena Meniu Search
x

Foto Descoperire în casa unui italian stabilit în Buzău: 5.700 de elemente de muniție, încărcător pentru o armă letală şi 24 de exemplare de vânat

Percheziţii domiciliare pe raza județelor Brăila și Buzău. Autorităţile au descoperit, într-o locuinţă din Balta Albă, județul Buzău, deţinută de un italian de 52 de ani peste 5.700 de elemente de muniție, un încărcător pentru armă letală, păstrate ilegal precum și 24 exemplare de vânat, peste 30 de kilograme de carne de vânat și bani, potrivit Mediafax. De asemenea, într-un imobil din Brăila, folosit de același bărbat, au fost descoperite și ridicate 39 de exemplare de păsări vânat. 

de Redactia Observator

la 14.01.2023, 12:28

Mii de elemente de muniție și încărcător pentru armă letală, găsite la un italian stabilit în Buzău
Mii de elemente de muniție și încărcător pentru armă letală, găsite la un italian stabilit în Buzău - Poliţia Română

Polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brăila sprijiniți de polițisti din cadrul Poliției municipiului Brăila și Poliției orașului Ianca au făcut patru percheziții domiciliare pe raza județelor Brăila și Buzău.

Astfel, într-un imobil din Balta-Albă, județul Buzău, folosit de un bărbat, în vârstă de 52 de ani, cetățean italian, au fost descoperite și ridicate 5.711 elemente de muniție, un încărcător pentru armă letală, ce erau păstrate cu încălcarea prevederilor legale referitoare la condițiile deținerii armelor și munițiilor, precum și 24 exemplare de vânat, peste 30 de kilograme de carne de vânat și suma de 3.600 de lei.

Percheziţii la persoane suspectate că ar fi introdus ilegal în ţară arme de vânătoare

De asemenea, într-un imobil din Brăila, folosit de același bărbat, au fost descoperite și ridicate 39 de exemplare de păsări vânat.

Pe raza satului Băile, județul Buzău, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, au fost descoperite și ridicate trei cartușe de vânătoare pentru a căror categorie bărbatul nu ar fi autorizat la deținere și 10 cartușe păstrate cu încălcarea prevederilor legale.

"În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au mai stabilit faptul că trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 37 și 46 de ani, ar fi introdus pe teritoriul României, trei arme letale de vânătoare, cu încălcarea prevederilor legale referitoare la condițiile deținerii armelor și munițiilor. Astfel, toate bunurile găsite au fost ridicate de polițisti în vederea continuării cercetărilor în cadrul unor dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor si braconaj cinegetic", transmite Poliția Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Descoperire în casa unui italian stabilit în Buzău: 5.700 de elemente de muniție, încărcător pentru o armă letală şi 24 de exemplare de vânat