Antena Meniu Search
x

DESCOPERIRE ŞOCANTĂ! FACEBOOK te SPIONEAZĂ în fiecare moment! UITE CE POATE FACE!

Un studiu publicat recent a suprins multă lume şi a generat numeroase nemulţumiri în rândul utilizatorilor unei cunoscute reţele de socializare.

Un studiu publicat recent a suprins multă lume şi a generat numeroase nemulţumiri în rândul utilizatorilor unei cunoscute reţele de socializare.

Recent, utilizatorii Facebook au constatat faptul că aplicaţia pe care o descarcă de pe internet poate să permită accesul la sms-urile trimise. Ceea ce este îngrijorător este că libertatea reţelei de socializare nu se opreşte aici.

Lista de „termeni şi condiţii” pe care orice utilizator o semnează (dar nu o citeşte) permite reţelei de socializare să trimită mesaje fără a cere permisiunea utilizatorului, să înregistreze audio folosind microfonul telefonului sau să facă poze fără ca nimeni să ştie.

Dar ceea ce este cu adevărat incredibil este că Facebook poate folosi informaţiile obţinute din telefonul oricui şi le poate trimite fără ca tu să ai idee despre ceea ce se întâmplă. Cu alte cuvinte, aplicaţia Facebook te poate spiona oriunde şi oricând.

Mai mult, îţi poate afla lista de contacte, poate înregistra video fără permisiunea ta şi efectua apeluri care să îţi încarce factura la telefonul mobil.

Specialiştii atrag atenţia asupra celor descoperite şi cer utilizatorilor să fie precauţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » DESCOPERIRE ŞOCANTĂ! FACEBOOK te SPIONEAZĂ în fiecare moment! UITE CE POATE FACE!