Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detalii şocante în cazul băieţilor din Gorj filmaţi în ipostaze scandaloase, în curtea şcolii. Grozăvia a fost pusă la cale de colegii mai mari!

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul băieţilor surprinşi întreţinând relaţii sexuale orale într-un depozit al Şcolii din Roşia de Amaradia, Gorj.

de Redactia Observator

la 16.04.2018 , 11:01

Detalii şocante în cazul băieţilor din Gorj filmaţi în ipostaze scandaloase, în curtea şcolii. Grozăvia a fost pusă la cale de colegii mai mari! - Facebook

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul băieţilor de clasa a V-a surprinşi întreţinând relaţii sexuale orale într-un depozit al Şcolii Gimnaziale din Roşia de Amaradia.

Se pare că puştii au fost puşi să facă sex de câţiva colegi mai mari, care le-au promis celor doi că le dau un pachet de ţigări şi un telefon.

Elevii de clasa a V-a au căzut în plasa colegilor, care i-au filmat pe puşti, apoi au pus imaginile pe o reţea de socializare.

Articolul continuă după reclamă

Imaginile au fost şterse de pe internet după izbucnirea scandalului. 

Incidentul s-ar fi petrecut vineri, când cei doi copii au chiulit de la două ore.

Poliţiştii şi procurorii DIICOT care au declanşat o anchetă în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Detalii şocante în cazul băieţilor din Gorj filmaţi în ipostaze scandaloase, în curtea şcolii. Grozăvia a fost pusă la cale de colegii mai mari!