Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detalii şocante despre crima din Hunedoara, unde un individ a omorât-o pe mama fostei iubite şi apoi a încercat să o ucidă şi pe ea. Bărbatul, trimis în judecată

Bărbatul din Simeria care a omorât-o pe mama fostei iubite a fost trimis în judecată de procurorii din Hunedoara. Anchetatorii au stabilit că el a încercat să o ucidă şi pe fosta sa iubită.

de Redactia Observator

la 29.11.2023 , 17:21

Detalii şocante despre crima din Hunedoara, unde un invid a omorât-o pe mama fostei iubite şi apoi a încercat să o ucidă şi pe ea. Bărbatul, trimis în judecată
Detalii şocante despre crima din Hunedoara, unde un invid a omorât-o pe mama fostei iubite şi apoi a încercat să o ucidă şi pe ea. Bărbatul, trimis în judecatăDetalii şocante despre crima din Hunedoara, unde un invid a omorât-o pe mama fostei iubite şi apoi a încercat să o ucidă şi pe ea. Bărbatul, trimis în judecată

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au anunţat că un bărbat a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru violare de domiciliu, omor şi tentativă de omor calificat. 

"În fapt, la data de 7.10.2023, inculpatul D.C.D. a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate P.M. – fosta concubină, din oraşul Simeria, unde, prin sugrumare cu o sfoară în zona gâtului, lovituri repetate în zona capului şi obturarea căilor respiratorii, în jurul orelor 15.45, a ucis-o pe victima D.M. – mama fostei sale concubine şi, totodată, cu ajutorul unei sfori, a încercat să o stranguleze şi pe persoana vătămată P.M., în jurul orelor 17.00", au afirmat procurorii, transmite news.ro.

Rechizitoriul, împreună cu dosarul cauzei, au trimise Tribunalului Hunedoara, pentru soluţionare.

Articolul continuă după reclamă

Femeia a încercat să scape din mâinile fostului concubin

În data de 7 octombrie 2023,  în jurul orei 17.00, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată de o femeie de 51 de ani, din Simeria, cu privire la faptul că, în momentul în care a revenit de la serviciu, a observat uşa locuinţei întredeschisă şi l-a surprins pe fostul ei concubin, un bărbat de 47 de ani, în locuinţă. Acesta a încercat să o tragă în locuinţă, posibil cu scopul de a o agresa, însă femeia a reuşit să scape, moment în care bărbatul a părăsit locuinţa şi a fugit. Când a intrat în locuinţă, femeia şi-a găsit mama, o femeie în vârsta de 70 ani, căzută pe podea. Bătrâna a fost supusă procedurilor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiţi să declare decesul acesteia.  

Agresorul nu este la prima abatere: a mai fost cercetat pentru tâlhărie

Agresorul a mai fost cercetat pentru tâlhărie, după ce i-a furat telefonul mobil fostei sale concubine şi mai multe bunuri care îi aparţineau femeii.

El a fugit, dar ulterior a fost prins de poliţişti. La vederea agenţilor, el a încercat să fugă, dar a fost prins şi imobilizat, iar unul dintre poliţişti a tras un foc de armă de avertisment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Detalii şocante despre crima din Hunedoara, unde un individ a omorât-o pe mama fostei iubite şi apoi a încercat să o ucidă şi pe ea. Bărbatul, trimis în judecată