Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detalii ŞOCANTE din cazul femeii din Bârlad care şi-a OMORÂT şi ARUNCAT pruncul la gunoi

Detalii şocante din cazul Cristinei Petriman, bârlãdeanca ce a îngrozit românii prin faptul cã si-a omorât şi aruncat la container bãietelul abia născut.

de Redactia Observator

la 29.12.2016 , 08:36

Detalii ŞOCANTE din cazul femeii din Bârlad care şi-a OMORÂT şi ARUNCAT pruncul la gunoi

Cristina Petriman, bârlãdeanca ce a îngrozit românii prin faptul cã si-a omorât şi aruncat la container bãietelul nou născut, dupã ce l-a tinut peste 40 de zile în casã, ascunzând cadavrul, a primit prelungirea mandatului de arestare preventivã.  Ea a solicitat sã fie pusã sub control judiciar, însã judecãtorul n-a fost de acord. Femeia s-a întors la Penitenciarul din Vaslui, unde urmeazã sã astepte cercetarea si procesul. Cristina Petriman mai are o fatã de 13 ani, crescutã de mama ei, si un bãietel dat spre adoptie.

Detalii şocante

Potrivit declaraţiei înregistrate la Poliţie, femeia a avut o relatie cu un bãrbat din Bârlad, care a plecat în Anglia la muncã. A rãmas însãrcinatã, dar n-a fãcut avort, pentru cã nu avea bani. Când a avut bani, era prea târziu sã mai facã avort. Fiind foarte corpolentã, peste 150 de kg, nimeni nu si-a dat seama cã este însãrcinatã.

Articolul continuă după reclamă

Relatia dintre ea si tatãl copilului se deteriorase, el dorind copilul, dar nu si pe ea. A nãscut singurã, acasã, a tãiat singurã cordonul ombilical al copilului si apoi s-a asezat cu el în pat, plângând. “Mi-am dorit sã mor si eu, si copilul, pentru cã aveam hemoragie, îmi era rãu, copilul plângea… M-am gândit sã-l înfãs bine si sã-l las la usa unor oameni bogati, cã eu nu aveam cu ce sã-l cresc”, a spus judecãtorilor mama ucigasã.

Pentru cã trebuia sã meargã la serviciu, a doua zi dupã nastere, Cristina Petriman a rugat o colegã sã facã în locul ei tura. Dar, pe la ora 13.00, colega a sunat-o si i-a spus sã vinã mãcar o orã cã ea are treabã la notar. Atunci femeia a luat o pernã si a pus-o peste copil, ca sã nu se audã la vecini când plânge.

A plecat la serviciu si cum colega ei n-a mai venit, a ajuns acasã în jurul orelor 19.00. A gãsit copilul mort, vânãt, asfixiat. L-a luat si l-a pus în pat cu ea, apoi într-o cadã cu apã caldã, crezând cã îl va resuscita. Vãzând cã a murit, l-a pus într-o pungã de gunoi si l-a lãsat douã zile în camerã. L-a pus pe urmã într-un dulap din balcon, unde a tinut copilul mort în sacul menajer … 40 de zile!!!

Dupã care, a decis sã meargã la Bucuresti la un bãrbat pe care-l cunoscuse pe Facebook.

A chemat un coleg de la firma de taxi, a predat cheia apartamentului proprietarului si când a iesit din casã, a pus sacul cu copilul mort în alt sac menajer în care mai avea câteva hârtii si l-a aruncat la container, în speranta cã nu va fi gãsit de nimeni! Si dusã a fost, pânã când politistii bucuresteni, la solicitarea celor din Bârlad, au chemat-o la sectia de politie pentru a clarifica niste … facturi. Si asa a fost retinutã, adusã la Bârlad, dusã la reconstituire si apoi în fata judecãtorului de drepturi si libertãti de la Judecãtoria Bârlad.

Analizele histopatologice vor arãta dacã micutul, care n-a avut sansã la viatã, a fost omorât fãrã voie a doua zi dupã nastere, cum a spus în fata judecãtorului mama ucigasã, sau dupã o lunã si jumãtate de viatã. Pentru cã este greu de crezut cã a stat 40 de zile cu copilul mort, ascuns în dulap!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Detalii ŞOCANTE din cazul femeii din Bârlad care şi-a OMORÂT şi ARUNCAT pruncul la gunoi