Antena Meniu Search
x

Video "Groaznic. Pare ceva dintr-un roman. E ceva dubios". Vecinii îngroziţi de dubla crima dintr-un cartier din Iaşi

Doi tineri îndrăgostiţi au fost găsiţi morţi şi incendiaţi într-o vilă de lux dintr-un complex rezidențial din zona Moara de Vânt din Iași. Ar fi vorba despre doi studenţi la Medicină.

de Monica Palade

la 11.12.2021, 16:17

Vezi și

Crima ar fi fost descoperită după ce tânărul de 24 de ani, a fost dat dispărut pentru că nu a ajuns la Bruxelles, unde era aşteptat de vineri.

Oamenii legii au ridicat deja doi suspecţi, doi studenţi ai Universitatii Tehnice Tudor Vladimirescu, în anul întâi la taxă. Cei doi au fost ridicaţi și conduşi la audieri, informează reporterul Observator Clara Mihociu.

Şocaţi de cele întâmplate 

Vecinii s-au declarat şocaţi de cele întâmplate. „Am auzit doar sirenele, nu aş putea să vă spun dacă erau de salvare sau de poliţie. Am aflat doar că s-au găsit două cadavre. Groaznic. Trăim o realitate cruntă, nu-i singura, dar sperăm să fie ultima. Asta este. Nu e ceva normal. Se întâmplă. Îmi pare rău că erau tineri. Groaznic”, a declarat o vecină de cartier.

„Probabil o ceartă, sper să nu fi fost premeditat. Pare ceva ce ar fi scris într-un roman din anii 60-70. E ceva dubios”, a declarat un tânăr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Evenimente » "Groaznic. Pare ceva dintr-un roman. E ceva dubios". Vecinii îngroziţi de dubla crima dintr-un cartier din Iaşi