Antena Meniu Search
x

Video Detaliul care face diferența între hotelurile de lux de pe litoralul românesc. Cererea pentru cazări a crescut semnificativ: "Vorbim într-adevăr despre senzaţie"

Vacanţa pare fără sfârşit când luxul e infinit. Conceptul de infinity pool prinde contur şi la noi în ţară. Cererea pentru cazările cu aceste tipuri de piscine e în creştere pe măsură ce tot mai multe resorturi cu facilităţi premium se deschid chiar la noi pe litoral. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 03.06.2023, 19:31

Vezi și

Etajul 9 al unui complex de apartamente premium din nordul litoralului este locul unde orizontul pare să nu aibă limite. O piscină întinsă pe zeci de metri pătraţi îţi dă senzaţia că cerul se uneşte cu marea.

Turist: Mi se pare foarte interesant. Lumea aici vine să vadă piscina, adică e un lucru special pe care toţi vor să îl facă pentru că e singura din zona asta.

Cazarea costă aici între 650 şi 1.500 de lei pe noapte în funcţie de suprafaţa apartamentului.

Cristina Drăgan, manager hotel: Sunt 41 de apartamente şi garsoniere pe care le avem în regim hotelier. / 09.44 Avem partea de psicină pentru copii la parter, două piscine de adulţi, un infinity pool, accces la centru spa, sală de fitness.

Pe acelaşi subiect

Cine nu se mai dă plecat din complexul cu inifinity pool poate să îşi cumpere propriul apartament. Preţurile încep de la 92.000 de euro.

Preţurile unui apartament încep de la 92.000 de euro

Irinel, proprietarul unui apartament: Soţia m-a făcut să investesc într-un apartament la mare. După care, pe locul doi ar fi preţul biletelor de avion, ca să zburăm în afară. Evităm coada de la bulgari. Nu mai alergăm după turci, greci.

Diana, antreprenor: Venim oricând. Ai la dispoziţie apartamentul. Vorbim într-adevăr despre senzaţie.

Andreea Filip, reporter ObservatorNu suntem pe o insulă exotică, suntem pe litoralul românesc, la Neptun-Olimp mai exact. Aici, turiştii găsesc resorturi cu facilităţi de 5 stele.

În această locaţie prietenoasă şi cu familiile care au copii, o piscină de 1.500 mp îți dă senzația că intri într-un ocean cu apă cristalină.

Elena Radulescu, manager resort 5 stele: Piscina este un pic gradată şi imită cumva un mal de mare. Nu e o trecere bruscă sau nu ai o piscină separată pentru copii şi atunci este mult mai uşor pentru părinţi să-şi vadă copii să înoate.

De la piscină, turiștii se pot retrage în centrul SPA unde găsesc zeci de tratamente de relaxare. Aici găsesc saună finlandeză, duşuri senzoriale şi fântâni de gheață. Anii viitori vei vedea mai multe infinity pool pe litoral. Proprietarii de hoteluri au observat că atrag turiştii şi se gândesc să investească în aceste dotări de lux.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Detaliul care face diferența între hotelurile de lux de pe litoralul românesc. Cererea pentru cazări a crescut semnificativ: "Vorbim într-adevăr despre senzaţie"