Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Deţinutul de la Penitenciarul Poarta Albă care nu s-a mai întors din învoire, găsit în stațiunea Neptun

Un deţinut de la Penitenciarul Poarta Albă, căutat după ce nu s-a întors din învoirea de 24 de ore, a fost găsit în staţiunea Neptun. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, este condamnat pentru conducerea unei maşini fără a avea permis.

de Redactia Observator

la 05.08.2024 , 20:43

Reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă au anunţat că, luni, la ora 12, un deţinut nu a respectat ora de revenire din permisiunea ieşirii pentru 24 de ore din penitenciar. Bărbatul avea de executat în total 5 ani și 7 luni de închisoare, a executat până acum jumătate din ea. Este arestat din iulie 2021.

Numele deţinutului este Gheorghe Ivăncescu, el are 34 de ani şi este condamnat definitiv pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Bărbatul execută pedeapsa în regim deschis.

Cum arăta deţinutul la momentul plecării

Articolul continuă după reclamă

”În vederea capturării deţinutului au fost dispuse masurile specifice, respectiv alarmarea personalului unităţii, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, blocarea căilor de acces pe posibile direcţii de deplasare, precum şi cooperarea cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, Garda de Coastă Constanţa”, au precizat reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă. 

Pe acelaşi subiect

Ei au adăugat că deţinutul are înălţimea de 165 centimetri, statură atletică, ochi căprui, sprâncene arcuite, faţă ovală, frunte lată, nas rectiliniu, ten măsliniu, păr negru, cicatrice (ars) braţ drept; tatuaj antebrat drept şi pe gât.

La momentului părăsirii domiciliului din comuna Pecineaga, el purta un tricou de culoare neagră, pantaloni lungi, de culoare bej, pantofi sport de culoare vernil. 

Reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă au transmis că fapta bărbatului se pedepseşte cu închisoarea de la şase luni la trei ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Deţinutul de la Penitenciarul Poarta Albă care nu s-a mai întors din învoire, găsit în stațiunea Neptun