Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Deţinut condamnat pentru furt, înjunghiat în celulă de un criminal, în penitenciarul Galaţi (Video)

Un deţinut condamnat pentru furt a fost înjunghiat de un coleg de celulă, condamnat pentru crimă, în Pnitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi. Victima a fost transportată în stare foarte gravă la Spitalul de Urgentă din oraş.

de Veronica Micu

la 30.01.2020 , 15:28

Un condamnat pentru omor deosebit de grav a înfipt un cutit artizanal iîn gâtul unui alt deţinut Deţinut pentru furt, înjunghiat de un condamnat pentru crimă, în penitenciarul Galaţi - Observator.tv

Un deţinut condamnat pentru furt a fost înjunghiat de un coleg de celulă, condamnat pentru crimă, în Pnitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi. Victima a fost transportată în stare foarte gravă la Spitalul de Urgentă din oraş.

Atacul a avut loc în urma unui conflict a cărui mobil nu a fost încă stabilit.

Potrivit anchetatorilor, un condamnat pentru omor deosebit de grav a înfipt un cuţit artizanal în gâtul unui alt condamnat, victima fiind transportată în stare foarte gravă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

Articolul continuă după reclamă

Autorul atacului se numeşte Cătălin Andronache, are 31 de ani şi este este din Panciu. El a fost condamnat în urmă cu 8 ani la 24 de ani şi 6 luni de închisoare pentru un omor deosebit de grav petrecut în localitatea Straoane.

Atacatorul mai avea de executat încă 18 ani de închisoare

Victima sa are 32 de ani, este din Galaţi, şi mai avea de excutat 3 ani şi 6 luni dintr-o condamnare pentru furt.

În schimb, Andronache mai avea de executat încă 18 ani de închisoare.

Liliana Istrate, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunal Galaţi:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă va fi găsit vinovat, la acest rest Andronache riscă să i se adauge o altă măsura preventivă cuprinsă între 5 şi 10 ani, pentru tentativă de omor.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Deţinut condamnat pentru furt, înjunghiat în celulă de un criminal, în penitenciarul Galaţi (Video)