Antena Meniu Search
x

Video Dezastru pe autostrada A3 București - Ploiești, două mașini s-au făcut praf după un impact înfiorător. O mamă și copilul ei de 3 ani au ajuns la spital

Accident cumplit, ieri după-amiază, pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, în zona localităţii Gruiu, din Judeţul Ilfov. Un copil de trei ani şi mama sa au suferit mai multe răni, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit violent cu un alt autoturism.  

de Redactia Observator

la 01.05.2023, 08:55

Vezi și

În urma impactului, femeia a fost grav rănită, fiind  transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Şoferii celor două maşini au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Traficul a fost blocat pe sensul către București

În zonă s-au format coloane lungi de mașini, deoarece traficul a fost blocat pe sensul către Capitală. Accidentul s-a produs la kilometrul 37.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs evenimentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Dezastru pe autostrada A3 București - Ploiești, două mașini s-au făcut praf după un impact înfiorător. O mamă și copilul ei de 3 ani au ajuns la spital