Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dezastru pe o șosea din Arad. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal între Periam și Satu Mare, unul dintre șoferi a rămas încarcerat

Imagini de coșmar după un accident pe un drum din județul Arad. Un șofer a rămas încarcerat, iar o altă persoană a fost grav rănită, după ce TIR-ul în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un alt autotren, pe Drumul Județean 682 între Periam și Satu Mare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.03.2023, 07:52

Potrivit ISU Arad, au intervenit echipaje ale ISU Timiș, ISU Arad – echipaj descarcerare și echipajul SMURD Terapie Intensiva Mobila și Serviciul Județean de Ambulanță. 

Unul dintre șoferi a rămas încarcerat

Primele informații arată că un șofer a rămas încarcerat, dar e cooperant. Mai există o victimă din același TIR, aceasta fiind în stare gravă. Alte două persoane din celălalt autotren sunt evaluate de echipajele medicale, fiind în viață, cooperante.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6.00, între localitățile Periam și Satu Mare, pe DJ 682.

Pe acelaşi subiect

Potrivit ISU TImiș, victimele accidentului au fost transportate la spital, în Arad și Timișoara. 

"La ora 05:47 am fost solicitați să intervenim în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Satu Mare (județul Arad) dinspre comuna Periam. De urgență s-au deplasat la locul evenimentului, în sprijin, pompierii din cadrul Stației Sânnicolau Mare cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Din cadrul ISU Arad au intervenit pompieri cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD cu medic. La fața locului au fost trimise 2 ambulanțe SAJ. În accident au fost implicate un autotren și un autocamion, cu 4 persoane. În urma evenimentului au rezultat 2 victime (doi bărbați), dintre care, una încarcerată, în stare de inconștiență. Ambele victime sunt transportate la spital, în Arad și Timișoara".

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dezastru pe o șosea din Arad. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal între Periam și Satu Mare, unul dintre șoferi a rămas încarcerat