Antena Meniu Search
x

Dezastru pe o șosea din Braşov, două maşini făcute praf după ce unul dintre şoferi ar fi făcut infarct la volan (Video)

Un şofer în vârstă de 57 a murit, iar o tânără de 25 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit violent pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Braşov.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.03.2020, 13:45

Şoferul de 57 de ani a murit pe loc, în accidentul din Braşov
Dezastru pe o șosea din Braşov, două ce maşini făcute praf după ce unul dintre şoferi ar fi făcut infarct la volan
  • Martorii spun că bărbatul de 57 de ani a pătruns cu maşina pe contrasens.
  • În urma coliziunii, ambele autoturisme au fost distruse.

Un şofer în vârstă de 57 a murit, iar o tânără de 25 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit violent pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Braşov.

Accidentul din Braşov s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 8:30.

Martorii spun că autoturismul marca Opel, condus de un bărbat de 57 de ani, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Toyota, condus regulamentar de o tânăra de 25 de ani.

Impactul a fost atât de violent încât mașinile au fost distruse în totalitate. A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare de la ISU Brașov pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Şoferul de 57 de ani ar fi făcut infarct la volan

În urma coliziunii, bărbatul de 57 de ani a murit pe loc, în timp ce şoferiţa de 25 de ani a fost transportată în stare gravă la spital.

„Tânăra in vârsta de 25 ani a suferit mai multe traumatisme, printre care si fractură la coloana, este constientă si a fost transportată la spital de către echipajul SMURD”, a relatat purtătorul de cuvânt iSU Brașov, Ciprian Sfreja.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, şoferul care a pătruns pe contrasens ar fi suferit un infarct la volan. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Dezastru pe o șosea din Braşov, două maşini făcute praf după ce unul dintre şoferi ar fi făcut infarct la volan (Video)