Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Dezbrăcată de ambulanţier, o fată de 17 ani spune că a trecut prin clipe grele. Imaginile de pe camere au fost ridicate

Acuzaţii grave în judeţul Teleorman. O mamă reclamă un ambulanţier care ar fi dezbrăcat-o şi pipăit-o pe fiica ei, în vârstă de 17 ani, deşi nu era nevoie. Femeia solicitase ambulanţa pentru că fata se simţea rău, iar asistentul medical i-ar fi cerut adolescentei să se dezbrace în timp ce se afla în ambulanţă, deşi simptomele ei nu impuneau asta. 

De Bogdan Dinu la 02.02.2023, 13:45
Vezi și

"Totul s-ar fi întâmplat zilele trecute, atunci când fata s-a simţit rău. Acuza simptome de răceală, dar şi dureri în zona abdomenului, motiv pentru care părinţii acesteia au cerut sprijinul ambulanţei, aproape de miezul nopţii. Urcată în salvare, fata a intrat în grija asistentului medical, despre care aceasta a povestit că ar fi agresat-o sexual. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi dezbrăcat-o şi ar fi pipăit-o. Mai mult, i-ar fi pus şi întrebări indecente, despre care părinţii spun că nu sunt legate de sarcinile medicale", spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

Acuzații grave făcute de părinţii fetei. Imaginile de pe cameră au fost ridicate

"Ambulanţa şi poliţiştii din Teleorman au deschis o anchetă. Au fost ridicate şi imaginile de pe camera de supraveghere din ambulanţă şi rămâne de aflat dacă bărbatul este sau nu vinovat de acuzaţiile făcute de mamă", adaugă Bogdan Dinu, reporter Observator.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Dezbrăcată de ambulanţier, o fată de 17 ani spune că a trecut prin clipe grele. Imaginile de pe camere au fost ridicate