Antena Meniu Search
x

Video Filmul urmăririi din Timişoara, în care un poliţist a fost spulberat de un tânăr fără permis. 8 echipaje au fost pe urmele lui, într-o goană de peste 20 de km

A gonit cu maşina zeci de kilometri cu poliţia pe urme, a luat pe capotă un agent, a făcut accident şi apoi a încercat să fugă. Este isprava unui tânăr de doar 24 de ani din Timiş care nu avea permis, iar maşina pe care o conducea avea numere false.

de Redactia Observator

la 16.06.2023, 19:39

Vezi și

Era dis de dimineaţă când poliţia a încercat să-l tragă pe dreapta pe un şofer care circula pe un bulevard din Timişoara. Fără să stea pe gânduri, tânărul de la volan a călcat pedala de acceleraţie şi a încercat să se facă nevăzut. Urmărirea ca în filme s-a derulat pe mai bine de 20 de kilometri. Pe traseu, un agent a ieşit în drum să-l forţeze să oprească, dar fugarul l-a lovit şi şi-a continuat drumul.

Iulia Pop, reporter Observator: La intrarea în localitatea Diniaş, într-o curbă, cel mai probabil şi din cauza vitezei, tânărul pierde controlul volanului şi se izbeşte puternic de acest pom şi de gard. Iar cursa lui nebună nu se opreşte aici. Abandonează maşina şi o ia la fugă. 

Cel puţin 8 echipaje de poliţie au încercuit întreaga zonă pentru a-l captura pe individ. 

Iulia Pop, reporter Observator: Aici dă nas în nas cu poliţiştii care trag trei focuri de armă în plan vertical. Mai fuge doar 15 metri până când este încătuşat. 

Pe acelaşi subiect

Zgomotul puternic produs de impact în urma accidentului, dar şi focurile de armă au alertat locuitorii din zonă.

Martor: Am auzit o bubuitură, eu eram în pat. Am ieşit până aici la stradă în pijama, după îmi spune vecina că l-a prins pe unu aici, chiar aici l-au legat.

Poliţistul de 34 de ani rănit în urmărire a ajuns la spital dar este în afara oricărui pericol. 

Andreia Jerdea, purtător de cuvânt IPJ Timiș: Polițiștii au stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul era neînmatriculat și avea aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare.

Pentru isprava sa, tânărul poate sta ani buni după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Filmul urmăririi din Timişoara, în care un poliţist a fost spulberat de un tânăr fără permis. 8 echipaje au fost pe urmele lui, într-o goană de peste 20 de km