Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă, eliberat în maxim trei luni dacă nu se face trimiterea în judecată

O ipoteză-şoc a fost lansată în plină anchetă a ororilor de la Caracal. Dacă dosarul nu va fi trimis în judecată cât mai repede, Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat, spune avocatul acestuia. Perioada de arest preventiv expiră în curând, iar procurorilor le lipsesc în continuare probe importante.

de Redactia Observator

la 17.10.2019, 19:49

Vezi și

O ipoteză-şoc a fost lansată în plină anchetă a ororilor de la Caracal. Dacă dosarul nu va fi trimis în judecată cât mai repede, Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat, spune avocatul acestuia. Perioada de arest preventiv expiră în curând, iar procurorilor le lipsesc în continuare probe importante. Suspectul a fost dus astăzi în faţa magistraţilor, în timp ce mama Alexandrei a făcut un apel disperat la televiunea naţională din Italia. 

În jurul orei 11, Gheorghe Dincă a fost scos din arest şi dus în faţa magistraţilor pentru prelungirea mandatului de arestare preventivă. În timpul şedinţei de judecată care nu a durat foarte mult, suspectul a spus că este de acord să rămână în continuare în spatele gratiilor. La ieşire, avocatul lui a lansat însă o ipoteză îngrijorătoare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit legii, pe parcusrsul urmăririi penale, Gheorghe Dincă poate fi sub măsura arestului preventiv 180 de zile.

Până acum, Dincă a petrecut 83 de zile după gratii. Asta înseamnă că procurorii DIICOT mai au la dispoziţie trei luni să trimită în judecată acest dosar pentru a evita riscul ca presupusul criminal să ajungă în libertate. 

Procurorii încă aşteaptă rezultatele ADN de pe fragmentele osoase trimise la FBI. Cazul Caracal continuă să facă înconjorul lumii. Mama Alexandrei a participat la o emisiune de la televiziunea naţională din Italia. Convinsă că fiica ei este în viaţă, i-a transmis un mesaj în direct: "Alexandra, oriunde ai fi, trebuie să ştii cât de mult te iubim. Te aşteptăm, te aşteptăm acasă. Nu, nu putem să credem că a ucis-o. După părerea mea, nu a ucis-o". 

Audierile continuă în dosarul ororilor din Caracal şi în zilele următoare. La fel şi analiza comportamentală a lui Gheorghe Dincă, făcută acum de specialiştii FBI. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Gheorghe Dincă, eliberat în maxim trei luni dacă nu se face trimiterea în judecată