Antena Meniu Search
x

Video "Dintr-o dată am auzit: bum". Motociclist, spulberat de maşină pe o stradă din Reşiţa. La câteva străzi depărtare, o fetiţă de 3 ani a fost rănită într-un alt accident

Accident după accident, ieri, pe străzile din Reşiţa. Un bărbat de 35 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită în plin de un alt şofer, care nu s-a asigurat. Pe o altă stradă, din acelaşi oraş, un alt accident. O fetiţă de trei ani a fost rănită, după ce maşina în care se afla cu mama sa a fost proiectată într-un alt autoturism. Ambele accidente s-au produs din cauza neacordării de prioritate. 

de Redactia Observator

la 21.04.2023, 08:01

Vezi și

Unul dintre accidentele violente a avut loc, seara trecută, într-o intersecţie din Reşiţa. O şoferiţă care a vrut să vireze la stânga nu s-a asigurat. La un moment dat i-a tăiat calea unei alte maşini ce venea din sens opus.

ISU Caraș-Severin: Pompierii militari au fost solicitaţi să acţioneze pentru decuplarea bornelor şi măsuri PSI la un accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Micuţa a ajuns la spital

Din păcate, în urma impactului violent, maşina femeii în care se afla şi fetiţa sa de trei ani a fost proiectată într-un microbuz care circula regulamentar.

Pe acelaşi subiect

Martor: Şi atunci m-am întors de la jumătatea drumului. Eu eram chiar pe bancă. Dintr-o dată am auzit: bum.

Reporter Observator: A venit ambulanţa? Erau multe persoane rănite?

Martor: O fetiţă cred, de vreo 3 ani, 4 ani.

Micuţa a fost transportată la spital.

Un alt accident grav pe străzile din Reșița

Tot ieri, pe o altă stradă din Reşiţa, un motociclist de 35 de ani a fost lovit din plin de un şofer care nu s-a asigurat. Bărbatul a fost aruncat câțiva metri de pe motocicletă. A fost transportat iniţial la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, însă din cauza rănilor foarte grave a fost trimis la o Clinică din Timişoara.

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Dintr-o dată am auzit: bum". Motociclist, spulberat de maşină pe o stradă din Reşiţa. La câteva străzi depărtare, o fetiţă de 3 ani a fost rănită într-un alt accident