Antena Meniu Search
x

Video Distracţie pentru vârstele în parcul de aventură de la Rânca. Preţurile pentru un traseu cu tiroliana

În acest weekend, parcurile de aventură de la munte s-au umplut de turişti de toate vârstele, dornici să-şi testeze limitele. Amatorii de senzaţii tari care s-au oprit pe Transalpina, în Rânca, nu au regretat: au parcurs trasee spectaculoase, amenajate la înălţime, printre copaci şi s-au dat pe tiroliană.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 27.06.2022, 08:28

Vezi și

Parcul de aventură de la cota 1.600 a fost popasul perfect în weekend, mai ales pentru cei mici, care sunt în vacanţă. Aceştia s-au urcat pe peretele de escaladă şi au mers pe platforme mişcătoare prinse printre copaci. Însă cea mai atractivă parte a fost, de departe, tiroliana. La aproape 5 ani, David a încercat toate traseele potrivite pentru vârsta sa.

Tudor a fost pentru prima dată în parcul de aventură. Cu toate acestea, el şi-a făcut curaj şi a încercat mai multe trasee suspendate. "Parcul nostru conţine nouă trasee. Sunt dedicate pentru toate categoriile de vârstă, de la cei mici, de la 2 ani, până la orice adult dispus să urce pe aceste trasee", a declarat Ionuţ Ghiţu, administrator parc. Pentru cei mici, un traseu costă 15 lei, iar pentru copiii mai mari de 10 ani şi adulţi, preţul este de 20 de lei pe tură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Distracţie pentru vârstele în parcul de aventură de la Rânca. Preţurile pentru un traseu cu tiroliana