Antena Meniu Search
x

Distrus de durere, tatăl lui Emi, tânărul decedat în accidentul din Brăila, a făcut infarct şi a murit, la scurt timp după ce a aflat că băiatul său nu mai e

Tragediile continuă în familia tânărului Emilian Cotoi, care a murit într-un grav accident rutier, la Brăila. Durerea tatălui a fost prea mare, a făcut infarct.

Distrus de durere, tatăl lui Emi, tânărul decedat în accidentul din Brăila, a făcut infarct şi a murit, la scurt timp după ce a aflat că băiatul său nu mai e

Tragediile continuă în familia tânărului Emilian Cotoi, care a murit într-un grav accident rutier, la Brăila. Durerea tatălui a fost prea mare, iar inima i-a cedat, făcând infarct la scurt timp după aflarea veştii.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui groaznic accident produs în Brăila. El se afla într-o maşină condusă de un prieten beat.

Emilian Cotoi şi-a transmis LIVE pe Facebook ultimele clipe de viaţă dinaintea teribilului accident.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe imaginile transmise pe reţeaua de socializare se poate observa cum tânărul se află în maşină împreună cu prietenul său şi ascultă muzică la maxim. Alexandru se află pe scaunul din dreapta, în timp ce şoferul conduce cu viteză pe străzile din Brăila.

Pe bulevardul Dorobanţilor, la câteva minute după ce a încheiat LIVE-ul pe Facebook, maşina în care se aflau cei doi a izbit trei autoturisme parcate şi apoi s-a răsturnat.

Alexandru a murit din cauza rănilor foarte grave suferite, în timp ce prietenul său, care avea o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost rănit şi a ajuns la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Distrus de durere, tatăl lui Emi, tânărul decedat în accidentul din Brăila, a făcut infarct şi a murit, la scurt timp după ce a aflat că băiatul său nu mai e