Antena Meniu Search
x

Video "Doamne, e Florența, Iisuse Hristoase!". Bătrână din Mureș, carbonizată după ce casa i-a luat. Vecinii au încercat să o salveze

O femeie de 70 de ani din Mureş a murit carbonizată, seara trecută, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de foc. Vecinii au spart uşa curţii în încercarea de a o scoate dintre flăcări, însă nu s-au mai putut apropia de casa care ardea ca o torţă. Oamenii spun că femeia, care trăise în Germania, avea una dintre cele mai frumoase case din localitate. După moartea soţului, rămăsese singură.

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 10:13

Vezi și

Flăcările au izbucnit în jurul orei 19:00 şi au cuprins rapid locuinţa de 170 de metri pătraţi. Speriaţi, vecinii s-au adunat să vadă dacă femeia care locuia înăuntru a reuşit să iasă.

Doamne, e Florenţa, Iisuse Hristoase!

Oamenii au sunat-o insistent la telefon, dar n-au primit niciun răspuns. Câţiva au încercat să intre în casă după ea.

Vecină: Poarta era încuiată, n-am putut să intrăm. Până nu a venit alt vecin şi a spart poarta, dar deja acolo era... Erau flăcări mari? Flăcări.

Pe acelaşi subiect

Vecinii cred că incendiul a pornit de la o ţigară

Panicaţi, vecinii femeii au început să-şi stropească cu apă propriile case, de teamă ca flăcările să nu se extindă. În cele din urmă au sosit şi pompierii. 

Ioan Popa, pompier: Din interiorul casei am evacuat trei butelii de gaz. După ce am pătruns în locuinţă am găsit o victimă de sex feminin.

Femeia murise carbonizată. Vecinii cred că totul a pornit de la o ţigară.

O ţigară jos şi o luat foc. Nu mai putea ea să umble chiar aşa bine.

Oamenii spun că femeia a locuit multă vreme în Germania, apoi s-a mutat în Apold, alături de soţul german. Aveau una dintre cele mai frumoase case din localitate.

Vecină: Doamna asta a stat cu un neamţ şi foarte bine, noi îi coseam grădina de iarbă. Era foarte bine şi aveau bani şi foarte multe lucruri frumoase şi bune.

Femeia a rămas văduvă în urmă cu cinci ani şi de atunci locuia singură. Pompierii urmează să stabilească dacă incendiul a pornit, într-adevăr, de la o ţigară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Doamne, e Florența, Iisuse Hristoase!". Bătrână din Mureș, carbonizată după ce casa i-a luat. Vecinii au încercat să o salveze