Antena Meniu Search
x

Doi agenţi au fost răniţi, după ce o şoferiţă a intrat în plin în maşina Poliţiei, la Oradea (video)

Doi agenţi au fost răniţi, după ce o şoferiţă a intrat în plin în maşina Poliţiei, la Oradea.

Doi agenţi au fost răniţi, după ce o şoferiţă a intrat în plin în maşina Poliţiei, la Oradea
Doi agenţi au fost răniţi, după ce o şoferiţă a intrat în plin în maşina Poliţiei, la Oradea

Doi agenţi au fost răniţi, după ce o şoferiţă a intrat în plin în maşina Poliţiei, la Oradea. Accident grav în, în noaptea de luni spre marţi, la intersecţia dintre bulevardul Magheru şi Parcul Traian din Oradea. O maşină de Poliţie a fost izbită în plin de şoferiţa unui Volkswagen Passat care venea dinspre magazinul Crişul.

Potrivit martorilor, accidentul s-a produs în jurul orei 1.00.

"Impactul a fost foarte puternic, efectiv am zburat din pat, am crezut că se dărâmă blocul, aşa de tare a bubuit. O şoferiţă care conducea un Passat argintiu, venind dinspre magazinul Crişul, a luat în plin o maşină de Poliţie care venea dinspre Aleea Ştrandului, izbind-o în partea dreaptă.", a relatat pentru ebihoreanul.ro, unul dintre martorii la eveniment.

Impactul a fost foarte violent. Practic, maşina de Poliţie a fost "şifonată" complet în partea dreaptă.

Din primele informaţii, doi poliţişti sunt răniţi, ei primind îngrijiri de la echipajele medicale mobilizate la faţa locului. Au fost mobilizate, de asemenea, la accident mai multe echipaje de Poliţie şi pompieri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Doi agenţi au fost răniţi, după ce o şoferiţă a intrat în plin în maşina Poliţiei, la Oradea (video)