Antena Meniu Search
x

Doi poliţişti şi-au cerut iubitele în căsătorie la ceremonia de depunere a jurământului de la Şcoala de Poliţie Câmpina (Video)

Momente speciale pentru două tinere la ceremonia de depunere a jurământului de la Şcoala de Poliţie din Câmpina.

Doi poliţişti şi-au cerut iubitele în căsătorie la ceremonia de depunere a jurământului - Facebook

Momente speciale pentru două tinere la ceremonia de depunere a jurământului de la Şcoala de Poliţie din Câmpina.

Cele două fete, iubite ale doi tineri care au depus jurământul de poliţişti, au fost cerute în căsătorie în faţa a peste 1.500 de oameni.

La sfârşitul ceremoniei, în momentul în care tinerii poliţişti depuneau jurămintele, unul dintre ei şi-a făcut curaj şi, în faţa mulţimii de oameni, a chemat-o pe iubita sa în faţa tuturor.

A urmat o cerere în căsătorie ca la carte, iar răspunsul a fost afirmativ.

Pe acelaşi subiect

După acesta, un alt poliţist şi-a făcut curaj şi a procedat la fel. Şi-a chemat iubita în faţa tuturor şi a cerut-o în căsătorie la microfon.

Şi de această dată, fata a răspuns afirmativ în aplauzele celor peste 1.500 de oameni prezenţi la ceremonia de la Şcoala de Poliţie Câmpina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi poliţişti şi-au cerut iubitele în căsătorie la ceremonia de depunere a jurământului de la Şcoala de Poliţie Câmpina (Video)