Antena Meniu Search
x

Război în lumea interlopă bucureșteană. "Fratele" lui Puya a fost înjunghiat într-un club din nordul Capitalei. Agresorul este de negăsit

"Fratele" lui Puya, Răzvan Lucan, zis „Românu”, a fost înjunghiat, miercuri noapte, într-un restaurant din nordul Capitalei.

"Fratele" lui Puya, Răzvan Lucan, zis „Românu”, a fost înjunghiat, miercuri noapte, într-un restaurant din nordul Capitalei.

Incidentul sângeros s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, polițiștii deschizând un dosar de tentativă de omor.

Potrivit unor surse, citate de cancan.ro, scandalul a izbucnit în urmă cu două săptămâni, când "fratele" lui Puya, Răzvan Lucan, l-ar fi bătut, într-un mall bucureștean, pe fiul lui Marcel Pascu, cunoscut drept "Calu". Marco are o relație cu Renata Gheorghe, fosta iubită a lui ”Leo de la Strehaia”.

Puya si Razvan Lucan
Pe acelaşi subiect

Foto: Puya si Razvan Lucan

Miercuri noapte, Răzvan Lucan se afla la brasseria de lânga celebrul club de fițe Nuba, de pe Șoseaua Nordului din Capitală, alături de mai mulți prieteni.

La un moment dat, acesta ar fi intrat într-un conflict cu membri ai clanului Calu.

În urma scandalului, "fratele" lui Puya a fost înjunghiat și transportat la spital. 

În prezent, martorii acestui incident sunt audiați la Poliția Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Război în lumea interlopă bucureșteană. "Fratele" lui Puya a fost înjunghiat într-un club din nordul Capitalei. Agresorul este de negăsit