Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri arestați pentru furt eu evadat de sub nasul polițiștilor, din curtea IPJ Vrancea. Unde i-au prins agenții, după două ore de căutări

Doi tineri au reușit, aseară, să pună pe jar toată poliția județului Vrancea. Cei doi, care erau arestați preventiv pentru furt, au fugit din curtea Poliţiei chiar de sub nasul agenţilor. Au apucat să se bucure de libertate doar două ore. Acum, vor fi cercetați și pentru evadare, nu doar pentru furt. Anchetaţi vor fi şi gardienii care i-au scăpat din ochi. 

de Redactia Observator

la 03.02.2023, 08:04

Vezi și

Alarma a fost dată în jurul orei 18.30, după ce tinerii, de 17 şi 22 de ani, arestaţi pentru furt, au reușit să fugă din curtea arestului IPJ Vrancea, unde fuseseră puşi să deszăpezească. Au profitat de neatenţia celor doi gardieni care îi păzeau şi au sărit gardul. 

Poliţiştii n-au reuşit să ţină pasul cu fugarii. 

Cătălina Murariu, purtător de cuvînt IPJ Vrancea: Peste 200 de polițiști și 50 de jandarmi au fost organizați în echipe de căutare, fiind, de asemenea folosiți și câinii de urmă.

Cei doi eveadați, prinși de polițiștii vrânceni după două ore

Pe acelaşi subiect

S-au organizat şi filtre în tot județul. Două ore a fost scotocit oraşul. 

Cătălina Murariu, purtător de cuvînt IPJ Vrancea: Au fost identificaţi în zona Pieței Moldovei de către o echipă de poliţişti care i-a văzut alergând. Au luat-o la fugă după ei, iar, la aproximativ 700-800 de metri i-au ajuns din urmă, i-au somat, apoi, cu ajutorul altor doi colegi care au venit în sprijinul lor, i-au încercuit şi i-au încătuşat.

Cei doi evadați erau în arest preventiv din data de 4 respectiv 25 ianuarie, în dosare diferite. Acum, pe lângă faptele pentru care erau arestați, vor fi cercetați și pentru evadare. Și polițiștii care trebuiau să-i supravegheze vor fi cercetați disciplinar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi tineri arestați pentru furt eu evadat de sub nasul polițiștilor, din curtea IPJ Vrancea. Unde i-au prins agenții, după două ore de căutări