Antena Meniu Search
x

Doi tineri, cercetaţi după ce au agresat un bărbat şi apoi l-au aruncat într-o fântână. Trupul acestuia a fost găsit după 3 săptămâni

Doi tineri sunt cercetaţi de poliţiştii botoşăneni, după ce au agresat un bărbat de 39 de ani, iar apoi l-au aruncat într-o fântână, trupul acestuia fiind găsit la trei săptămâni de la momentul conflictului.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 20.11.2020, 21:46

Polițiștii, sesizaţi cu privire la faptul că intr-o fântână din localitatea Ipoteşti a fost identificat cadavrul unui bărbat de 39 de ani
Polițiștii, sesizaţi cu privire la faptul că intr-o fântână din localitatea Ipoteşti a fost identificat cadavrul unui bărbat de 39 de ani - Facebook
  • Un bărbat din Botoșani a fost ucis, apoi aruncat într-o fântână.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Botoşani, în 15 noiembrie, politiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că intr-o fântână din localitatea Ipoteşti a fost identificat cadavrul unui bărbat de 39 de ani. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă, fiind dispusă şi efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cauzei decesului. 

Anchetatorii au stabilit că victima a fost agresată de doi tineri şi apoi aruncată în fântână. 

"Ulterior, din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul ca victima ar fi fost agresată de doi tineri, de 18 si 27 de ani, pe care îi cunoştea şi cu care ar fi petrecut timpul, consumând băuturi alcoolice, în noaptea de 23/24 octombrie 2020. Din cercetări a rezultat că între victimă şi cei doi agresori ar fi izbucnit un conflict spontan, aceştia din urmă aplicându-i mai multe lovituri, după care ar fi aruncat-o într-o fântână de pe raza localităţii unde domiciliază unul dintre aceştia”, se arată în comunicatul IPJ Botoşani. 

Sursa citată a precizat că a fost schimbată încadrarea faptei, cercetările fiind continuate pentru omor, potrivit News.ro.

Oamenii legii au pus în executare, vineri, două mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele celor doi tineri bănuiţi de comiterea faptei. Ei au fost duşi la audieri, unul dintre ei fiind reţinut pentru 24 de ore, iar celălalt este cercetat sub control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi tineri, cercetaţi după ce au agresat un bărbat şi apoi l-au aruncat într-o fântână. Trupul acestuia a fost găsit după 3 săptămâni