Antena Meniu Search
x

Doi şoferi s-au dezbrăcat de haine şi au blocat o intersecţie din Ploieşti, ca să devină celebri pe Facebook

Doi tineri din Ploieşti s-au dezbrăcat în trafic şi au simulat o ceartă pe nervii celorlalţi şoferi. Au blocat, pe rând, două intersecţii din oraş. Totul a fost o farsă, le-au spus cei doi prieteni poliţiştilor. Au vrut doar să-şi crească popularitatea pe internet.

Vezi și

Doi tineri din Ploieşti s-au dezbrăcat în trafic şi au simulat o ceartă pe nervii celorlalţi şoferi. Au blocat, pe rând, două intersecţii din oraş. Totul a fost o farsă, le-au spus cei doi prieteni poliţiştilor. Au vrut doar să-şi crească popularitatea pe internet. Dar pentru asta s-au ales cu un dosar penal.

Scene filmate într-o intersecţie din Ploieşti s-au petrecut la o oră când traficul e aglomerat. Doi tineri opresc maşinile şi simulează o ceartă între şoferi. Primul iese din autoturism fără pantaloni, iar al doilea renunţă la haine pe măsură ce aşa-zisa ceartă se înteţeşte. Spectacolul lor blochează traficul, iar ceilalţi şoferi claxonează nervoşi. Unul dintre ei sună la 112.

Scena se repetă într-o altă intersecţie. Tinerii rămân din nou fără haine, în timp ce "spectacolul" este filmat de la distanţă de un amic de-al lor. Întâmplarea a făcut ca în intersecţie să fie un agent de la Poliţia Locală, care a intervenit. 

Adrian Vaida, director la Poliţia Locală Ploieşti: Poliţiştii locali au luat măsura identificării celor două persoane, persoane care au fost amendate, potrivit legii pentru tulburarea linisti si ordinii publice cu amenda de 200 de lei.

Apelul la 112 le-a adus celor doi un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi pentru îngreunarea traficului. Plus o amendă de 200 de lei pentru fiecare. 

Marian Popescu, purtător de cuvânt la IPJ Prahova: Ei şi-au motivat într-un mod cumva pueril gestul lor incercand sa obtina cat mai multe vizualizari pe canalul de youtube. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi tineri au dat un spectacol pe nervii şoferilor din trafic. În 24 de ore, clipul lor a adunat mii de vizualizări, dar şi comentarii critice. 

Astfel de gesturi făcute chiar şi de dragul umorului sunt sancţionate de lege cu amenzi de până la 500 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Doi şoferi s-au dezbrăcat de haine şi au blocat o intersecţie din Ploieşti, ca să devină celebri pe Facebook