Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Panciu, fără permis, goneau cu nepăsare cu maşina prin comună. Impactul cu un stâlp a fost devastator

Un accident rutier grav a fost anunțat în orașul Panciu, pe strada N.Titulescu. Doi tineri au rămas încarceraţi în maşină, după impactul devastator cu un stâlp.

Doi tineri din Panciu, fără permis, goneau în beznă cu maşina prin comună. Impactul cu un stâlp a fost devastator

Un accident rutier grav a fost anunțat în orașul Panciu, pe strada N.Titulescu. Doi tineri au rămas încarceraţi în maşină, după impactul devastator cu un stâlp.

La fața locului au intervenit pompierii de la stația Panciu cu o autospecială și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Cei doi tineri răniți au fost descarceraţi și transportați la spital de ambulanțele SMURD și SAJ Vrancea.

„La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 19.30, pe DN 2L, pe raza localității Panciu, un conducător auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager. În cauză a fost întocmit dosar penal“, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea. 

Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul care a condus autoturismul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto are 21 de ani, iar pasagerul 17 ani. Ambii sunt din Panciu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi tineri din Panciu, fără permis, goneau cu nepăsare cu maşina prin comună. Impactul cu un stâlp a fost devastator