Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri inconştienţi au ieşit aproape cu totul pe geamurile unei maşini în mers. La volan era o tânără cu permis de doar câtave zile

Teribilism dus la extrem pe străzile din Suceava. Doi tineri s-au dat în spectacol şi au ieşit aproape cu totul pe geamurile maşinii aflate în mers. Şi mai grav este că la volan se afla o tânără care avea permis de conducere de doar câteva zile. Cu toţii au fost însă identificaţi de poliţişti.

de Angela Bertea

la 22.05.2023, 14:18

Vezi și

Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare totală de aproape 3.500 de lei şi au dispus reţinerea certificatului de înmatriculare a maşinii, autoturismul având montate ilegal folii pe sistemele de semnalizare, dar şi anvelope neconforme ca dimensiune.

Sancţiuni au primit toţi cei implicaţi în eveniment. Pentru abaterile rutiere, şoferiţa, care avea permis de doar câteva zile, a primit amenzi în valoare de 1.200 de lei. Unul dintre pasageri, proprietarul maşinii, a fost sancţionat cu 1.900 de lei. 

Cel de-al doilea pasager s-a ales cu o amendă de 450 de lei pentru abaterile săvârşite, dar şi pentru lipsa centurii de siguranţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi tineri inconştienţi au ieşit aproape cu totul pe geamurile unei maşini în mers. La volan era o tânără cu permis de doar câtave zile