Antena Meniu Search
x

Video Doi turiști au fugit pe jos din Ucraina, în România, din calea războiului: ”Oamenii sunt speriați, drumurile sunt blocate”

Situația este disperată în Ucraina, iar la vămile către România este haos. Fugind din calea războiului, oamenii vin la noi. Printre ei se numără și turiști prinși în vâltoarea evenimentelor. Un cuplu care se afla în vacanță la Bukovel, în Ucraina, s-a văzut nevoit să părăsească de urgență țara, pe jos.

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 18:00

Vezi și

Cei doi tineri, ea din Republica Moldova, el din Statele Unite, se aflau în vizită la niște prieteni, în Ucraina, când a izbucnit războiul. Au împachetat repede câteva lucruri şi au plecat încă de dimineaţă din țara care este sub asediu. 

”Am fugit dimineață. (...) Am lăsat mașina în partea cealaltă și am venit pe jos aici. Am fost să vizităm prietenii din Kiev și după am plecat în vacanță în Bukovel. Inițial oamenii nu credeau că o să se întâmple și își trăiau viața așa cum este. Sunt speriați acum. Am primit video-uri de la prieteni din Kiev. Drumurile sunt blocate cu trafic, nu pot merge la supermarketuri pentru că sunt cozi foarte mari”, povestește tânăra din Republica Moldova.

Aproape o mie de persoane au intrat în România prin Maramureş doar până la ora 13. La vama Siret, din judeţul Suceava, încă de dimineaţă au început să vină maşini din Ucraina. Ucrainenii vin la noi şi pe la Sighetu Marmației. Au fost cozi kilometrice de maşini. Familii cu copii cer adăpost în România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Doi turiști au fugit pe jos din Ucraina, în România, din calea războiului: ”Oamenii sunt speriați, drumurile sunt blocate”