Antena Meniu Search
x

Video Donezi sânge şi primeşti bilet la Untold. Caravana naţională a pornit din Bucureşti şi se va opri la Cluj, pe 5 septembrie

Donezi sânge şi ajungi la Untold! Este o campanie inedită desfăşurată în acest weekend la Braşov, pentru a-i mobiliza pe localnici să doneze sânge sau plasmă autoimună.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 29.08.2021, 10:03

Vezi și

Proiectul este extrem de simplu. E vorba despre cei care înţeleg gestul donării de sânge şi şi-l asumă. Oamenii se aşează la coadă, se face un triaj, se consemnează datele medicale exact ca la orice donare obişnuită după care se trece la recoltare exact ca într-un centru de donare obişnuit. Diferenţa este că se desfăşoară în centrul municipiului Braşov. Suntem în a doua zi în care acest centru funcţionează aici. Participanţii primesc pe lângă tichete valorice şi restul drepturilor legale consemnate pentru donare şi un bilet gratuit pentru prima a zi a festivalului Untold de la Cluj.

Vorbim despre un proiect care încurajează donarea de sânge mai ales în contextul în care pe timpul verii numărul donatorilor scade. Este o caravană naţională care a început la Bucureşti pe 17 şi 18 iulie şi care se va termina la Cluj-Napoca pe 4 şi 5 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Donezi sânge şi primeşti bilet la Untold. Caravana naţională a pornit din Bucureşti şi se va opri la Cluj, pe 5 septembrie