Antena Meniu Search
x

Video Dorel a asfaltat din nou copaci în Galaţi şi a plusat cu trandafirii de pe trotuar. Reacţia comisarilor Gărzii de Mediu când au văzut grozăvia

Povestea copacilor asfaltaţi la Galaţi continuă. După ciudăţenia difuzată în urma cu doar câteva zile, ieri, o altă stradă a fost descoperită, cu pomii de pe trotuar, asfaltaţi complet. Mai mult, până şi trandafirii au fost asfaltaţi de această dată. Oamenii au făcut mai multe sesizări, iar firma care s-a ocupat de asfaltare a fost amendată cu 5.000 de lei. 

de Adrian Obreja

la 07.03.2024, 12:03

Vezi și

După ce săptămâna trecută, pe strada Bravilor din Galaţi copacii au fost asfaltaţi, acum, acelaşi Dorel a vizitat un alt drum din oraş. 

Adrian Obreja, reporter Observator: Unul, doi, trei, patru, cinci, șase copaci în 20-30 de metri. Și până în capătul străzii mai sunt cel puțin 10 copaci, la fel, asfaltați complet. Până și trandafirii plantați de localnici în fața porților au fost asfaltați complet, nu a rămas nimic neacoperit de ciment. 

Când au văzut că autorităţile stau cu mâinile în sân, oamenii care locuiesc pe această stradă au luat atitudine pentru a-şi salva copacii. 

Lucrarea i-a uimit şi pe comisarii Gărzii de Mediu

Pe acelaşi subiect

Deşi aceste lucrări afectează pomii, primăria ţine să ne contrazică. Iar la două străzi distanță, am găsit aceeași firmă care s-a ocupat să asfalteze copacii, chiar în timp ce asfaltau un alt trotuar. 

Pe Aleea Bravilor au sosit și comisarii Gărzii de Mediu, iar lucrarea i-a uimit până şi pe ei. 

Comisar gardă de mediu: Până în momentul acesta nu ne-am confruntat cu așa ceva. Așa asfaltați complet de jur împrejur. E păcat că ne batem joc de natura in felul acesta. 

Firma care s-a ocupat de asfaltarea arborilor s-a ales cu o amendă de cinci mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dorel a asfaltat din nou copaci în Galaţi şi a plusat cu trandafirii de pe trotuar. Reacţia comisarilor Gărzii de Mediu când au văzut grozăvia