Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două femei din Botoșani, mamă și fiică, au tăbărât pe un polițist de la rutieră. Omul legii a vrut să-i ia carnetul soțului femeii, care gonea cu 100 de km/h în localitate

Caz halucinant la Botoșani. O mamă şi fiică au sfârșit încătuşate, după ce au agresat un poliţist rutier.

de Redactia Observator

la 06.11.2017 , 18:16

Două femei din Botoșani, mamă și fiică, au tăbărât pe un polițist de la rutieră. Omul legii a vrut să-i iar carnetul soțului femeii, care circula cu 100 de km/h în localitate

Caz halucinant la Botoșani. O mamă şi fiică au sfârșit încătuşate, după ce au agresat un poliţist rutier.

Două femei, mamă şi fiică, sunt anchetate de procurorii pentru că au agresat un poliţist. Cele două au recurs la acest gest din dorinţa de a-şi apăra soţul şi, respectiv, tatăl, însă s-au ales cu o încătuşare, dar şi cu dosar penal.

Un echipaj rutier de la Poliţia oraşului Flămânzi a oprit în localitatea Copălău un autoturism care circula cu 101 km/h. Cei doi agenţi de poliţie i-au adus la cunoştinţă şoferului că urmează să fie amendat şi că va rămâne fără permis.

Articolul continuă după reclamă

În timp ce oamenii legii scriau procesul verbal în maşina Poliţiei, la faţa locului au ajuns, cu o altă maşină, soţia şi fiica şoferului vitezoman.

Când agentul a coborât din maşină pentru a-i înmâna şoferului procesul verbal, cele două femei i-au smuls poliţistului toate documentele din mână.

„Având în vedere starea creată, s-a impus imobilizarea prin încătuşare a persoanelor respective, care au continuar să adreseze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă asupra celor doi agenţi de poliţie”, a spus comisarul şef Teodor Orhei, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere.

Femeile sunt anchetate pentru ultraj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Două femei din Botoșani, mamă și fiică, au tăbărât pe un polițist de la rutieră. Omul legii a vrut să-i ia carnetul soțului femeii, care gonea cu 100 de km/h în localitate