Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două fete au furat haine de peste 30.000 de lei din mall-urile din Bucureşti. Cum au reuşit să scape de fiecare dată

Două fete în vârstă de 16, respectiv 25 de ani, au fost reţinute de poliţişti după ce au reuşit să fure haine de peste 30.000 de lei din mall-uri.

de Redactia Observator

la 15.02.2018 , 15:11

Două fete au furat haine de peste 30.000 de lei din mall-urile din Bucureşti

Două fete în vârstă de 16, respectiv 25 de ani, au fost reţinute de poliţişti după ce au reuşit să fure haine de peste 30.000 de lei din mall-uri.

Poliţiştii le-au reţinut pe cele două hoaţe, ieri, în urma unor percheziţii domiciliare.

Potrivit anchetatorilor, fetele ar fi furat haine în valoare de peste 30.000 de lei, din mai multe mall-uri din Bucureşti, în perioada noiembrie 2016 - iunie 2017.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au stabilit că cele două fete au comis 11 furturi, iar ocazional erau însoţite de un bărbat.

"Cercetările au relevat că acestea ar fi reuşit să sustragă articole vestimentare şi să părăsească magazinele fără a declanşa sistemele de alarmă montate la ieşire, prin folosirea unor sacoşe special confecţionate pentru a nu fi detectate sistemele de siguranţă ale hainelor aflate în interior", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Ieri, poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au efectuat trei percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, în urma cărora au fost recuperate mai multe obiecte de îmbrăcăminte furate de cele două fete.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Două fete au furat haine de peste 30.000 de lei din mall-urile din Bucureşti. Cum au reuşit să scape de fiecare dată