Antena Meniu Search
x

Video Motocicliştii care l-au atacat pe omul de afaceri pe terasa propriului său local, în continuare neidentificaţi. Poliţiştii urmăresc mai multe piste

Nici unul dintre atacatori nu a fost identificat, până în acest moment. Poliţiştii spun, însă, că este doar o chestiune de timp până când îi vor prinde. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 16.06.2023, 14:06

Vezi și

Sunt mai multe piste pe care politiştii le urmează în această investigație. Principala probă o reprezintă imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. Asta pentru că sunt cel puţin trei camere de filmat orientate chiar spre locul în care, în urmă cu două nopţi, a avut loc atacul în stil mafiot.

Doar o chestiune de timp

Agenţii i-au audiat si pe martori, în încercarea de a strânge cât mai multe indicii şi probe. Printre cei audiați va fi şi omul de afaceri, care a jucat rolul victimei. Astăzi urmează să fie externat din spital şi va fi chemat, probabil, de polițiști ulterior.

Politiştii au până acum un cerc de suspecți, dar încă nu au reușit să îi identifice pe autori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Motocicliştii care l-au atacat pe omul de afaceri pe terasa propriului său local, în continuare neidentificaţi. Poliţiştii urmăresc mai multe piste