Antena Meniu Search
x

Video Dragoș, minerul de 29 de ani care și-a pierdut viața în accidentul din Gorj, s-a întors acasă într-o mare de lacrimi și jale

Dragoș se angajase la mină pentru că aflase că va deveni tată și a vrut o viață mai bună pentru familia sa. Peste câteva luni urma să își țină în brațe copilul.

de Monica Palade

la 18.01.2023, 18:14

Vezi și

Nu a mai apucat să se bucure de nimic și nici să simtă cum e să fii părinte. Un accident dramatic l-a răpit din brațele familiei, ale celor dragi și din cele ale copilului nenăscut, care nu își va mai cunoaște niciodată tatăl decât din poze.

S-a întors acasă pentru totdeauna

Miercuri, Dragoș s-a întors acasă. Dar nu pe picioarele sale, ci într-un sicriu rece care îi va fi de acum casă. Într-o mare de lacrimi și multă jale, tânărul de 29 de ani a fost primit de toți cei care l-au cunoscut. Marți, a fost așteptat în zadar. În locul său, a venit tragica veste care îi anunța moartea.

Tânărul abia ieșise din schimb și se îndrepta spre casă, când camionul în care era înghesuit ca sardinele s-a răsturnat de pe un pod, de la trei metri. Dragoș, alături de alți doi mineri au murit pe loc. Alți zece au ajuns la spital. Un accident cumplit care a distrus trei familii. Fiecare cu propria sa poveste de viață.

Cutremurătoare este și drama lăcătușului mecanic, în vârstă de 38 de ani, care, de asemenea, și-a găsit sfârșitul în accidentul din Gorj. A lucrat ani de zile ca șofer de TIR în străinătate, însă dorul de fiicele sale, de familie și de casă l-au adus înapoi, în țară. Se angajase și el de mai puțin de un an în carieră șii a pierit ieri strivit, spune familia, de tuburile de oxigen care se aflau în tancheta în care era și minerii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Dragoș, minerul de 29 de ani care și-a pierdut viața în accidentul din Gorj, s-a întors acasă într-o mare de lacrimi și jale