Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Drama unei fete de 14 ani, din Botoşani, batjocorită şi acuzată că a greşit

O fată în vârstă de 14 de ani, din Blândeşti (Botoşani), trăieşte o adevărată dramă, după ce, în urmă cu câteva zile, ar fi fost batjocorită de mai mulţi tineri şi apoi acuzată, inclusiv de rude, că a greşit.

de Alin Tarnovschi

la 10.07.2019 , 16:07

Drama unei fete de 14 ani, din Botoşani, batjocorită şi acuzată că a greşit Drama unei fete de 14 ani, din Botoşani, batjocorită şi acuzată că a greşit - Profimedia Images / Ilustraţie

O fată în vârstă de 14 de ani, din Blândeşti (Botoşani), trăieşte o adevărată dramă, după ce, în urmă cu câteva zile, ar fi fost batjocorită de mai mulţi tineri şi apoi acuzată, inclusiv de rude, că a greşit.

Fata, care a împlinit 14 ani în luna februarie, a absolvit în acest an clasa a VIII-a şi s-a înscris la o şcoală profesională de ospătari.

Drama copilei a început pe 30 iunie, atunci când a ieşit să se joace cu ceilalţi copii din sat, în faţa şcolii.

Articolul continuă după reclamă

La un moment dat, fata a mers la magazinul din sat de unde şi-a cumpărat seminţe şi suc, acolo unde s-a întâlnit cu un grup de tineri care ascultau muzică şi consumau alcool.

Pe acelaşi subiect

Abordată de câţiva dintre tinerii petrecăreţi, fata s-a întors în faţa şcolii, acolo unde au mers şi tinerii.

Batjocorită la marginea satului şi acuzată că a greşit

Câteva minute mai târziu, fata ar fi urcat într-o maşină, cu aceiaşi tineri care consumau alcool la magazin, şi a fost dusă la marginea satului, acolo unde ar fi fost batjocorită.

"Se spune că ar fi fost vreo 14 sau 20 de băieţi, care se invitau reciproc, apelându-se pe telefoanele mobile", a declarat un localnic pentru monitorulbt.ro.

Fata a ajuns acasă aproape de miezul nopţii, iar familia a luat-o la întrebări. Dacă la început a negat că ar fi fost abuzată, ulterior a recunoscut, însă ar fi fost certată şi acuzată că a greşit.

În continuare, fata a încercat să îşi pună capăt zilelor şi a ajuns de urgenţă la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au mers la fată pentru a-i oferi consiliere psihologică.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Drama unei fete de 14 ani, din Botoşani, batjocorită şi acuzată că a greşit