Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dramele din spatele incendiului din Constanţa. Familia unui militar a rămas fără niciun bun, în timp ce bărbatul se află la ATI

În spatele incendiului din parcarea unui bloc din Constanţa se ascund adevărate drame. Familii care au rămas fără niciun bun, case distruse în totalitate în pragul sărbătorilor de iarnă şi multă durere şi lacrimi.

de Monica Palade

la 17.12.2021, 14:41

Un cadru militar s-a numărat printre persoanele care au ajuns la spital. Marian Cernica a fost singurul pacient, care a fost preluat pe cod roşu, fiind urgență majoră, şi a rămas internat. Bărbatul prezintă arsuri de căi aeriene superioare şi arsuri de gr.II şi III pe 7% din suprafata corporală. Acesta este internat pe secția de chirurgie plastică/terapie intensivă. Deşi în momentul de față este intubat, starea sa este stabilă.

Marian este căsătorit şi are o fiică de 11 ani. Din casa lor, nu a mai rămas nimic. Colegii săi au făcut un apel pe pagina de Facebook pentru a-l ajuta.

„Noaptea trecută, mai multe familii din municipiul Constanța au petrecut momente de spaimă, în urma incendiului izbucnit la un bloc care a ars ca o torță, fiind compromis aproape în întregime. La Spitalul Județean Constanța au fost transportați în total 9 pacienti (2 copii şi 7 adulți).

Dus la spital în cod roşu

Pe acelaşi subiect

Un singur pacient a fost preluat pe cod roşu, fiind urgență majoră, şi a rămas internat. Este vorba despre camaradul nostru, Cernica Marian, care prezintă arsuri de căi aeriene superioare şi arsuri de gr.II şi III pe 7 % din suprafata corporala. Acesta este internat pe secția de chirurgie plastică/terapie intensivă. Este în momentul de față intubat, dar starea sa este stabilă.

Soția şi fetița camaradului nostru se află în afara oricărui pericol şi vor fi cazate la căminul de garnizoană C2. Colegul nostru are mare nevoie de ajutorul nostru, poate mai mult decât oricând! Camarazii din unitatea din care face parte s-au organizat deja pentru a-l ajuta şi l-au desemnat pe domnul Talpan Silviu să se ocupe cu strângerea fondurilor şi ajutoarelor atât financiare cât şi materiale.

Liga Militarilor Profesionişti doreşte să-l sprijine pe camaradul Cernica în aceste momente de grea încercare şi îi roagă pe toți membrii săi şi pe toți oamenii de bine să procedeze la fel. Să strângem rândurile, camarazi! Avem o viață de salvat! Să ne organizăm exemplar, cum doar noi, militarii, ştim să o facem, si sa il ajutam cum putem fiecare! Orice mic ajutor contează şi poate face diferența între speranță şi deznădejde”, au scris colegii militarului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Dramele din spatele incendiului din Constanţa. Familia unui militar a rămas fără niciun bun, în timp ce bărbatul se află la ATI