Antena Meniu Search
x

Video Droguri aruncate pe geamul maşinii, chiar în faţa poliţiei. Cei doi tineri s-au dat de gol la un control de rutină

Doi câini poliţişti din Sibiu, antrenaţi pentru depistarea substanţelor interzise, se pot lăuda cu încă o misiune îndeplinită: doi tineri care aveau asupra lor droguri au fost daţi de gol de ei. S-a întâmplat la marginea oraşului, în timp un echipaj oprise o maşină pentru un control de rutină.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 01.08.2023, 13:44

Vezi și

În timp ce poliţiştii erau ocupaţi cu verificarea actelor, unul dintre pasageri a încercat să scape de stupefiantele pe care le avea asupra sa şi le-a aruncat în şanţul de pe marginea drumului.

Au aruncat drogurile pe geam

"Cei doi tineri de 21 şi 24 de ani se plimbau cu maşina la marginea localităţii Şelimbăr, puţin după miezul nopţii. Au fost opriţi de poliţişti pentru un control de rutină, dar la vederea agenţilor cei doi s-au panicat. În momentul în care poliţiştii s-au apropiat de autoturism şi i-au invitat să coboare pentru ca maşina să le fie verificată şi la interior, unul dintre ei a aruncat pe geam mai multe obiecte în spaţiul verde din apropiere", spune Alex Prunean, reporter Observator.

"Pentru că era noapte, iar vegetaţia destul de mare, agenţii au adus în sprijin doi câini poliţişti, Boa şi Şuier, special antrenaţi pentru găsirea substanţelor interzise. În scurt timp, cei doi câini au găsit un pliculeţ cu praf alb despre care anchetatorii cred că ar fi droguri, dar şi un cântar de mare precizie. Cei doi sunt cercetaţi acum de poliţişti în stare de libertate pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu", adaugă Alex Prunean, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Droguri aruncate pe geamul maşinii, chiar în faţa poliţiei. Cei doi tineri s-au dat de gol la un control de rutină