Antena Meniu Search
x

Video Poliţistul din Buzău care a "descins" la prostituate şi s-a folosit de uniformă ca să nu plătească, anchetat

Anchetă la Inspectoratul Județean de Poliție Buzău, după ce un poliţist în uniformă a fost reclamat de o prostituată pe care nu a vrut să o plătească. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, care ar fi fost sub influenţa drogurilor, ar fi mers la tânără îmbrăcat chiar în uniforma de serviciu. 

de Adrian Obreja

la 17.01.2022, 17:06

Vezi și
  • Poliţistul din Buzău care a "descins" la prostituate şi s-a folosit de uniformă ca să nu plătească, anchetat

Totul s-a aflat chiar de la tânăra la care poliţistul a mers pentru servicii sexuale. Agentul în vârstă de 36 de ani a mers la locaţia ei împreună cu un prieten care s-a recomandat şi el a fi tot poliţist. La finalul partidei de sex au a refuzat să plătească, iar tânăra a chemat în ajutor doi prieteni. Astfel că între cei prezenţi acolo a izbucnit un scandal uriaş, iar fata, speriată, a sunat la 112.  

Când echipajul de poliţie a venit l-a testat pe colegul lor pentru consumul de droguri şi surpriză- acesta a ieşit pozitiv. Acum este anchetă la Poliţia Judeţeană Buzău. Agentul de 36 de ani care a mers la prostituate îmbrăcat în uniforma de serviciu şi care a refuzat să plătească serviciile este anchetat. A fost angajat în 2016 din sursă externă. Este anchetat şi amicul lui pentru uzurpare de calităţi oficiale pentru că s-a dat drept poliţist fără a fi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Poliţistul din Buzău care a "descins" la prostituate şi s-a folosit de uniformă ca să nu plătească, anchetat