Antena Meniu Search
x

Video Drum din Predeal, devenit patinoar pentru maşini. Tamponare în lanţ: "Ce face Poliţia, mănâncă sandviciuri în benzinării?"

Tamponare în lanţ pe o stradă din Predeal. Din cauza zăpezii şi a şoselei necurăţate, ceea ce începuse ca un spectacol de iarnă s-a sfârşit cu o sperietură grozavă atât pentru pentru martori, cât şi pentru şoferi. 

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 17:58

Vezi și

Mai multe maşini au fost avariate după ce au început să patineze şi au intrat una într-alta, în Predeal. La producerea incidentului a contribuit, pe lângă zăpada de pe carosabil, şi faptul că aleea era în pantă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. 

Maşinile au patinat pe şoseaua înzăpezită

Problema şoselelor necurăţate rămâne însă una des intâlnită în sezonul rece, mai ales atunci când vorbim despre străzile secundare. Iar când şoferii nu îşi echipează la timp maşinile cu anvelope de iarnă sau, mai rău, sunt luaţi "prin surprindere" de zăpadă, astfel de incidente nu sunt doar posibile, ci de-a dreptul probabile. 

Imaginile vorbesc de la sine: "Aoleu, ia! Nu se poate aşa ceva! Să nu vină şi în asta! Aveţi grijă! Vine asta, se ia asta la vale! Opriţi-i pe toţi de sus! Ce face Poliţia, doarme, mănâncă sandviciuri în benzinării?"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Drum din Predeal, devenit patinoar pentru maşini. Tamponare în lanţ: "Ce face Poliţia, mănâncă sandviciuri în benzinării?"