Antena Meniu Search
x

Video Dublă "lovitură" pentru şoferii care şi-au găsit maşinile vopsite în roşu, sub podul de la Otopeni. Ce au găsit pe parbriz

Afară-i vopsit gardul, şi maşina, şi bordura. Zeci de şoferi care şi-au lăsat maşinile parcate sub podul de la Otopeni s-au trezit cu ele vopsite în roşu. O echipă de muncitori care avea de vopsit doar gardul de pe marginea podului de pe DN 1 a stropit tot ce a ieşit în cale. Chiar dacă maşinile erau parcate ilegal, firma la care lucrau "meseriaşii" va trebui să plătească despăgubiri şoferilor cu maşinile vopsite. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 21.05.2022, 19:23

Vezi și

"Sunt convins că nu şi-au dat seama în niciun moment pentru că păreau complet absorbiţi de ceea ce fac. În ciuda faptului că era destul de evident, adică maşinile deja claxonau", spune Emil, şofer martor. Scena e demnă de un film de comedie. "Meseriaşilor" puşi pe vopsit nu le-a stat nimic în cale. Un şofer aflat în trafic în momentul în care muncitorii colorau cu râvnă a fost martor la operaţiunea "vopsim tot ce mişcă". "Vopseaua căzuse pe borduri, pe maşinile de sub pod, dar mai ales pe maşinile din trafic", povesteşte Emil

Podul de la Otopeni, vopsit cu tot cu mașinile parcate sub el

Au reuşit să vopsească şi ce nu mişcă, mai exact o pisică moartă, de pe marginea drumului. Misiunea era cât se poate de simplă: să vopsească gardul de pe marginea podului pe care trece Drumul Naţional 1. "Oameni nepricepuţi sunt peste tot. De data asta avem de-a face cu o firmă privată care este angajată printr-un contract cadru să facă reparaţii curente la poduri şi pasaje. Acum, din punctul meu de vedere, ar fi bine să îşi deschidă şi un service auto", a declarat Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR. "Trebuie premiaţi. Să li se dea un premiu pentru prostie", comentează un şofer. "Încercaţi cu degetul că se ia. Bagă la spălat", zice un bărbat. 

Contract de 50.000 de euro cu rezultat dezastruos

Pe acelaşi subiect

Contractul în baza căruia muncitorii şi-au realizat "opera" a costat statul român cam 50.000 de euro. Culmea, nu există temei pentru a fi reziliat. "Unii dintre şoferii care au ales să parcheze sub acest pod au fost de două ori ghinionişti, cum este şi cazul celui căruia îi aparţine această maşină din faţa noastră. Nu doar că s-a ales cu caroseria pur şi simplu acoperită cu un strat de vopsea, dar, în această după-amiază, poliţiştii i-au pus şi o notificare în parbriz, în care este anunţat că a parcat ilegal şi din acest motiv trebuie să meargă la poliţia Oraşului Otopeni, pentru a îşi primi procesul verbal", arată Andre Rotaru, reporter Observator.

Şoferii pot fi despăgubiţi, chiar dacă au parcat ilegal

Chiar dacă maşinile erau parcate ilegal, avocaţii spun că şoferii au toate şansele să recupereze banii în instanţă. "Obligaţia de despăgubire a celui ce a creat paguba este prezentă în continuare", susţine Cristian Ene, avocat.

Pe internet, fotografiile cu munca Doreilor s-au viralizat. "Dacă aveți prieteni sau neamuri care au lăsat mașina sub pod la Otopeni, anunțați că trebuie să își schimbe talonul (...)", este avertismentul postat pe Facebook. Poliţiştii din Ilfov au deschis deja un dosar penal pentru distrugere. Au şi o primă plângere, de la un bărbat care s-a ales cu maşina în picăţele. A fost doar în trecere pe lângă muncitorii puşi pe treabă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dublă "lovitură" pentru şoferii care şi-au găsit maşinile vopsite în roşu, sub podul de la Otopeni. Ce au găsit pe parbriz