Antena Meniu Search
x

Dumitru Puzdrea, politician şi om de afaceri, a fost găsit mort în casă. Avea urme de violenţă pe corp

Fostul politician şi om de afaceri Dumitru Puzdrea, în vârstă de 81 de ani, a fost găsit mort în casă. Cea care a sunat la salvare a fost soţia sa. Poliţia a deschis dosar penal de moarte suspectă. 

de Redactia Observator

la 28.06.2023, 13:07

Dumitru Puzdrea, politician şi om de afaceri, a fost găsit mort în casă. Avea urme de violenţă pe corp
Dumitru Puzdrea, politician şi om de afaceri, a fost găsit mort în casă. Avea urme de violenţă pe corp - Observator

Fostul deputat Dumitru Puzdrea, în vârstă de 81 de ani, a fost găsit decedat, miercuri, în propria locuinţă, având urme de violenţă pe corp, au transmis surse judiciare pentru Agerpres.

Poliţia Capitalei a anunţat că Secţia 2 de Poliţie a fost sesizată miercuri, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă din Sectorul 1 se află o persoană decedată.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constatat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri", se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Trupul neînsufleţit urmează să fie transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Pe acelaşi subiect

Cine este Dumitru Puzdrea

Născut în 17 octombrie 1942, Puzdrea a avut două mandate de deputat, iar în cel de-al doilea a intrat în Parlament pe listele Partidului România Mare, ulterior trecând la PDL. El era cunoscut şi ca om de afaceri.

În 2004 a fost ales deputat în circumscriptia electorala nr.29 Neamţ. A făcut parte din Partidul România Mare până în iunie 2005. A fost independent până în martie 2006. A făcut parte din Partidul Democrat până în februarie 2008, apoi din Partidul Democrat Liberal. A făcut parte din Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi şi din Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Dumitru Puzdrea, politician şi om de afaceri, a fost găsit mort în casă. Avea urme de violenţă pe corp