Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Dumnezeu să aibă grijă de îngerașii voștri". Alexandru și soția lui Diana au murit într-un accident cumplit, pe autostrada A1. Au lăsat în urmă doi copii

Sfârșit tragic pentru doi tineri soți din Târgu Jiu. Alexandru și Diana au murit în urma unui cumplit accident rutier produs miercuri, pe autostrada A1, sensul București - Pitești. În mașină se mai afla unul dintre cei doi copii ai cuplului, care, din fericire, a scăpat nevătămat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.06.2023, 11:44

Nenorocirea a avut loc miercuri, în jurul orei 15.00, la kilometrul 74.

BMW-ul familiei a fost străpuns de o bară metalică

În zona localității Ionești, județul Dâmbovița, șoferul a pierdut mașinii și s-a izbit de glisiera mediană ce desparte cele două sensuri de mers. Impactul a fost atât de puternic, încât BMW-ul a fost practic străpuns de bara metalică. La locul tragediei au intervenit Detașamentul Găești cu o autospecială pentru stingere cu modul descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Dâmbovița. După impactul teribil, au rezultat trei victime: două persoane încarcerate, inconștiente, care au fost transportate la spital și un copil neîncarcerat, conștient, care a fost, de asemenea, transportat la spital. "În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime. Dintre acestea 2 persoane încarcerate, inconștiente, care au fost transportate la spital și o persoană neîncarcerată, conștientă, care a fost și ea transportată la spital", a anunțat ISU Dâmbovița, miercuri, după producerea accidentului. 

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipele medicale, cei doi soți au decedat. Singurul supraviețuitor este copilul lor cel mare, în vârstă de 5 ani, care mai are un frățior de 3 ani.

Pe acelaşi subiect

Se întorceau de la spital cu băiețelul cel mare

În momentul tragediei, cei doi soți din Târgu Jiu se întorceau de la un spital din București cu fiul lor cel mare, în vârstă de 5 ani, care a scăpat ca prin minune. Acasă, însă, îi mai așteptau băiețel în vârstă de 3 ani. Cei doi frățiori vor crește de acum fără părinții lor.

Alexandru Giurcă era un bucătar apreciat în Târgu Jiu, iar soția lui, Diana, era angajata unui centru de zi pentru persoanele cu dizabilități. Familia, prietenii, colegii și toți cei care i-au cunoscut sunt în stare de șoc, după moarte celor doi tineri. 

Reprezentanții Centrului de Zi "Christian", unde lucra tânăra mamă, a transmis un mesaj emoționant pe Facebook: "În această seară, un anunț apăsător și cumplit ne-a făcut să amuțim. Cu adânc regret în suflet vă anunțăm de decesul prețuitei noastre colege, Diana Giurcă, alături de soțul ei, Alexandru, într-un teribil accident rutier. Echipa Centrului Christian este alături de membrii familiilor indoliate, Dumnezeu să-i întărească în aceste momente dramatice. Rămân în urmă doi copii de vârstă preșcolară. Odihnă veșnică, Diana si Alexandru!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De altfel, după momentul dispariției celor doi soți târgujieni, pe rețelele de socializare curg neîncetat zeci de mesaje de condoleanțe. Duminică, Alexandru șii Diana vor fi conduși pe ultimul lor drum.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Diana Speretoiu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Dumnezeu să aibă grijă de îngerașii voștri". Alexandru și soția lui Diana au murit într-un accident cumplit, pe autostrada A1. Au lăsat în urmă doi copii