Antena Meniu Search
x

Video După 6 zile în care marea a făcut mai multe victime, valurile s-au liniştit. La Vama Veche, litoralul a fost neîncăpător încă de la primele ore

După o săptămână în care valurile uriaşe au ţinut turiştii la mal, marea a devenit în sfârşit perfectă pentru bălăceală. În Vama Veche, oamenii au testat apa încă de la ora 7 dimineaţa. Ca, la prânz, marea să devină neîncăpătoare. 

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 20:27

Vezi și

Timp de şase zile, Marea Neagră a ţinut turiştii la distanţă. Peste noapte însă, distracţia a revenit în forţă. 

Oamenii nu au mai ţinut cont de caniculă

Turistă: A fost agitată, nu am putut intra în apă. A fost perioada aceea când s-au înecat multe persoane. Acum e frumos. 

Cristina Niţă, reporter Observator: După o săptămână în care marea a fost agitată, turiştii se pot bucura în sfârşit de apă. Are 27 de grade Celsius şi este perfectă pentru îmbăiere. 

Pe acelaşi subiect

În Vama Veche, după zilele în şir de aşteptare, turiştii s-au grăbit să facă prima baie în mare imediat după răsăritul soarelui.

Turist: Cred că lumea agită marea mai mult.

Nimănui nu-i pasă că e cod de caniculă pe litoral. Cei mici fac castele de nisip, cei mari caută un strop de răcoare. 

Bilanţul terifiant din ultimele zile

Bilanţul negru al sezonului estival rămâne. 18 oameni au murit înecaţi.

Gelu Vătămănescu, şef serviciu salvamari: Ne lipsesc toate trei, şi educaţie şi amenzi usturătoare şi lipsa poliţiei pe plajă. 

Numai în ultima săptămână, poliţiştii au intervenit la 23 de apeluri care semnalau că turiştii nu ascultă indicaţiile salvamarilor. Au dat 16 amenzi în valoare totală de 6.000 de lei. În Spania, de exemplu, cine ignoră interdicţia de a intra în apă trebuie să plătească o mie de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » După 6 zile în care marea a făcut mai multe victime, valurile s-au liniştit. La Vama Veche, litoralul a fost neîncăpător încă de la primele ore