Antena Meniu Search
x

Video "E inadmisibil, nu ar trebui să lucreze cu copii". Mărturia tatălui care și-a luat băiețelul bătut de la grădinița din Capitală

Un nou caz de violenţă în învăţământul românesc. Un băieţel de 4 ani a fost luat de părinţi de la grădiniţă cu urme de lovituri pe faţă şi cu urechea vânătă. Ar fi fost bătut de educatoare pentru că a luat jucăriile unui alt copil. Părinţii l-au dus pe cel mic la spital, iar copilul face acum terapie. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 13.10.2023, 19:37

Vezi și

Coşmarul băieţelului ar fi început chiar în a treia zi de grădiniţă. După program, părinţii l-au găsit pe copil cu urme de palme pe faţă şi urechea vânătă.

Tatăl copilului: Era după programul de somn. Copilul era vizibil tulburat. Sunt 3 plăgi traumatice diferite pe 3 zone diferite ale capului.

Cosmina Balint, reportert Observator: Educatoarea l-ar fi agresat si amenintat pe băiețelul in varsta de 4 ani pentru ca ar fi luat jucariile unui alt copil. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă si fac acum cercetări.

Traumatizat, băieţelul a reuşit să le povestească doar medicilor ce s-a întâmplat

Pe acelaşi subiect

Tatăl copilului: Am mers să fie evaluat de specialişti medicali. Copilul meu spune specific că a fost tras de ureche, că a fost pălmuit, că a fost zgâriat cu unghiile. Ceea ce eu personal exclud ca o mânuţă de copil, o unghie de copil nu are mai mult de câţiva mm faţă de 1 cm jumăte 2 cm cât sunt mărcile specificate în certificatul medico legal. Un deget de adult are aceste dimensiuni.

Grădiniţa din sectorul şase este una de stat şi nu are clase supravegheate video. Deocamdată, nu există nicio reacţie oficială din partea conducerii. Inspectoratul şcolar spune că face verificări la instituţia pe care o are în subordine. Între timp, copilul merge la terapie.

Tatăl copilului: Afirmă că vrea la grădiniţă, dar nu acolo, deoarece e lovit acolo. Consider că e inadmisibil, nu ar trebui să lucreze cu copii, nu ar trebui să umble libere pe străzi.

În paralel cu verificările inspectoratului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "E inadmisibil, nu ar trebui să lucreze cu copii". Mărturia tatălui care și-a luat băiețelul bătut de la grădinița din Capitală