Antena Meniu Search
x

Video ”E o mamă iubitoare, știind că au o mamă bună am plecat”. Tatăl fetiței de doi ani, bătută crunt de mamă, și-a luat copiii acasă

După două zile în care au stat despărţiţi unul de celălalt, cei trei copii ai femeii din Constanţa care şi-a lovit fiica cea mică cu bestialitate, sunt din nou împreună. Tatăl copiilor s-a întors de urgenţă de la muncă din străinătate ca să-şi recupereze copiii. O misiune deloc uşoară: bărbatul a trebuit să îşi scoată cazierul, să obţină o adeverinţă de la medic şi să treacă de ancheta socială de la locuinţa lui. Tânărul nu îşi poate explica gestul soţiei lui.

de Redactia Observator

la 10.01.2022, 19:40

Vezi și

Tatăl copilei era la mii de kilometri distanţă, în Olanda, când fiica lui era snopită în bătaie de mamă. Parcă mândră de suferinţa pe care i-a provocat-o fetiţei, femeia i-a trimis apoi înregistrarea cu agresiunea. Bărbatul a privit şocat cum fata lui e bătută crunt drept răzbunare pentru că ar fi fost infidel. Nu i-a venit să creadă că cea care îi loveşte copilul e chiar soţia lui. Credea că cei mici sunt în siguranţă cu ea.

Toader, tatăl copilei: ”Ea e o mamă iubitoare, știind că au o mamă bună am plecat. Un şoc a venit deodată, nici ea nu-şi dă seama, e terminată psihic, nu mai ştie ce e cu ea”.

Tatăl și-a scos cazier și adeverință medicală ca să-și aducă copiii acasă

Cu mama fetiţei sub control judiciar şi cei trei copii ai cuplului în grija statului, bărbatul s-a întors azi în România. A ajuns la Protecţia Copilului la prima oră şi a încercat să-i convingă pe asistenţii sociali să-i dea copiii. Cu atât mai mult cu cât cei mici au fost despărţiţi.

Pe acelaşi subiect

Paul Foleanu, avocat: Sperăm că astăzi vom reuşi totuşi să luăm copiii acasă pentru ca e o traumă pentru ei să stea plasaţi la asistenţi maternali diferiţi. Acum urmează să completeze nişte formalităţi, cazier, adeverinţă medicală”

Toader, tatăl copilei: ”Eu vreau să îmi iau copiii azi că sunt disperaţi. Au fost la mine acasă, au făcut anchetă. Mama o să stea la mama ei, la Bacău, şi eu o să stau cu copilaşii mei”.

Frații au fost despărțiți timp de două zile

Bunica copiilor: Trebuia să îi ţină la un loc. Nu să îi despartă. Niciodată n-au fost despărţiţi. Acum îmi doresc să fie copiii bine, să fie liniştiţi cu tatăl lor, cu bunici, cu noi, acolo în familie”.

Trauma însă va fi greu de depăşit. Unul dintre fraţii copilei, cel de cinci ani, a fost martor la agresiune.

Mihaela Ristea, DGASPC Constanţa: ”Azi s-au întâlnit cu tatăl şi toată lumea a fost fericită. E nevoie de un program de consiliere atât pentru copii, dar şi cei doi părinţi”

După două zile printre străini, cei trei copii si au regasit tatăl.

Toader, tatăl copilei: ”Acum o să mă duc acasă şi o să văd şi eu copiii. Dacă ar vedea-o pe mama lor ar sări la ea în braţe”.

Mama agresivă va merge la un control psihiatric.

Timp de două luni, femeia nu are voie să intre în contact cu fetiţa ei cea mai mică. Avocatul ei pledează însă ca femeia să aibă grijă de ceilalţi copii.

Paul Foleanu, avocat: ”După o astfel de agresiune e normal ca mama să nu mai aibă contact cu copilul agresat, însă faţă de ceilalţi doi copii nu are niciun fel de măsură şi poate să aibă grija de ei în continuare”.

Femeia are dosar penal pentru rele tratament şi ar putea fi decăzută din drepturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » ”E o mamă iubitoare, știind că au o mamă bună am plecat”. Tatăl fetiței de doi ani, bătută crunt de mamă, și-a luat copiii acasă