Antena Meniu Search
x

Video "E traumatizat, plânge într-una. Şi-a văzut mama murind. Sub ochii lui". Sanda s-a stins în fața fiului ei, la câteva sute de metri de casă, în Galați

Accident tragic pe o şosea din Galaţi: un autobuz care transporta muncitorii de la şantierul naval s-a răsturnat. O femeie a murit sub ochii fiului ei. Cei doi mai aveau câteva sute de metri până acasă. Martorii spun că o aututilitară i-a tăiat calea şoferului de autobuz. Conducătorul auto al autoutilitarei nici măcar nu a oprit să ajute victimele. În plus, când a fost găsit de poliţişti era băut.

de Adrian Obreja

la 07.12.2023, 20:16

Vezi și

Accidentul a avut loc la intrarea în comuna Tudor Vladimirescu, din Galaţi. Sanda şi fiul ei stăteau pe locurile din spate ale autobuzului şi în câteva minute ar fi trebuti să coboare în staţia de lângă casă. Atunci s a petrecut nenorocirea. Maşina s a răsturnat iar impactul i a fost fatal femeii. Băiatul a fost rănit uşor, dar nu îşi mai poate reveni după tragedie.

Soacra victimei: A plâns toată noaptea, e terminat. E traumatizat, plânge într-una. Şi-a văzut mama murind. Sub ochii lui a murit.

Copilul Sandei, devastat după moartea mamei sale

Femeia mai avea în grijă un copil de clasa a 11-a. Întreaga comunitate e în şoc.

Pe acelaşi subiect

Rudă: A fost stâlpul casei! O femeie muncitoare, deosebită. Şi-a căutat de serviciu, nu vorbea, era liniştită.

Autobuzul cu muncitori din şantierul naval de la Galaţi se întorcea spre Tecuci când la intrarea în localitatea Tudor Vladimirescu un şofer de autoutilitară a ieşit în Drumul Naţional 25 fără a se asigura. Şoferul autobuzului a frânat puternic pentru a evita impactul. Şoseaua udă şi viteza, au făcut ca maşina să derapeze şi să se răstoarne pe câmp.

Muncitor: I-a tăiat calea cineva din peco de la alimentară. I-a tăiat calea la autobuz. Şoferul a dat să-l evite şi în rest. nu ştiu nimic.

Adrian Obreja, reporter Observator: Şoferul autoutilitarei a ieşit de aici din benzinărie, nu a acordat prioritate şi şi-a continuat drumul spre nordul judeţului, spre Nicoreşti, acolo unde a fost şi găsit de poliţişti câteva ore mai târziu.

Practic, după ce a provocat accidentul soferul autoutiliztarea nici măcar nu a oprit. Când l-au testat anchetatorii au descoperit că avea o alcoolemie de 0,04 la mie.

Politistii au deschis dosar penal. Pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului, au ridicat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din zonă. Despre accident, conducerea şantierului naval spune că prioritatea companie este de a oferi sprijin deplin atât familiei îndurerate a colegului decedat, cât şi familiilor celorlalţi colegi implicaţi.

Prioritatea companie este de a oferi sprijin deplin atât familiei îndurerate a colegului decedat, cât şi familiilor celorlalţi colegi implicaţi în accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "E traumatizat, plânge într-una. Şi-a văzut mama murind. Sub ochii lui". Sanda s-a stins în fața fiului ei, la câteva sute de metri de casă, în Galați