Antena Meniu Search
x

Ea e femeia dispărută în Deltă, după ce barca în care se afla s-a răturnat pe Dunăre. Pompierii încă o caută, un băieţel de 12 ani o aşteaptă acasă

Ea e femeia dispărută în Deltă, după ce barca în care se afla s-a răturnat pe Dunăre. Pompierii încă o caută, un băieţel de 12 ani o aşteaptă acasă.

Ea e femeia dispărută în Deltă, după ce barca în care se afla s-a răturnat pe Dunăre. Pompierii încă o caută, un băieţel de 12 ani o aşteaptă acasă. Pompierii tulceni au reluat, vineri dimineaţa, căutările femeii din satul Letea, dată dispărută joi seara, după ce barca în care se afla s-a răsturnat pe Dunăre, în apropiere de satul Crişan.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, se numeşte Olimpia Pocora şi a fost căutată joi seara timp de aproape trei ore de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta şi de poliţiştii de frontieră ai Gărzii de Coastă, însă corpul ei nu a fost găsit.

Olimpia e din Letea, o localitate aflată la Mila 8 pe braţul Sulina, şi e văduvă de un an. E mama unui băieţel de 12 ani care o aşteaptă acasă.

"Căutările au fost reluate la ora 7,30 cu doi subofiţeri. Poliţia Transporturi se va alătura căutărilor.", a declarat vineri presei purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Florentin Daciu.

În ambarcaţiunea care s-a răsturnat pe Dunărea se mai aflau alte două persoane care, imediat după eveniment, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tulcea. Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumitru Vâlcu, doar una dintre ele, o femeie de 43 de ani, prezenta răni la nivelul capului.

Barca s-a răsturnat cel mai probabil în urma impactului cu un obiect plutitor pe Dunăre, iar Căpitănia Portului Sulina şi Poliţia Transporturi au început cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Ea e femeia dispărută în Deltă, după ce barca în care se afla s-a răturnat pe Dunăre. Pompierii încă o caută, un băieţel de 12 ani o aşteaptă acasă