Antena Meniu Search
x

Curs valutar

El este Andrei, ȘARLATANUL ROMÂN care a ULUIT Germania, după ce a obținut o sumă COLOSALĂ din vânzarea unor mașini fictive. Înșelătoria, halucinant de simplă

Un român, Andrei-Daniel T. a reușit să înșele un număr incredibil de oameni, obținând de pe urma lor aproape 2 milioane de euro. Românul a fost prins...

de Redactia Observator

la 06.10.2017 , 14:55

Un român, Andrei-Daniel T. a reușit să înșele un număr incredibil de oameni, obținând de pe urma lor aproape 2 milioane de euro. Românul a fost prins în cele din urmă și deferit justiției germane, apărând astăzi în fața instanței.

Potrivit procuraturii, în peste 30 de cazuri, românul a oferit pe internet, la vânzare, mașini de lux, pe care eveident, nu le deținea, utilizând mai ales site-ul autoscout24.com. 

Articolul continuă după reclamă

Andrei-Daniel T. avea la vânzare Porsche Cayenne, Mercedes S 350, Audi Q7 și alte mașini de lux, oferind un discount de până la 10.000 de euro, dacă cei interesați de ofertă dădeau în avans o anumită sumă. Astfel, peste 1,6 milioane de euro au fost vărsate în conturile românului.

Înșelătoria a durat trei ani, timp în care poliția germană a încercat să strângă dovezi privind activitatea ilicită, având în vedere că românul își luase foarte multe măsuri de siguranță.

Abia în 2017 poliția a reușit să-l aresteze, însă românul spune că este nevinovat și că un complice ar fi capul operațiunii. Poliția germană îl caută acum pe presupusul partener de "afaceri" al românului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » El este Andrei, ȘARLATANUL ROMÂN care a ULUIT Germania, după ce a obținut o sumă COLOSALĂ din vânzarea unor mașini fictive. Înșelătoria, halucinant de simplă